Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Homend Pottoman 1831h Kırmızı Türk Kahve Makinesi 899 TL

Reaksiyon skoru
44
3 sene önce almıştım anneme ve hala güzel bir şekilde kullanıyor. İstisnasız her gün kahve yapar ve içer.
Anneler günü yaklaşmışken iyi bir hediye olabilir

Fiyat 1000 TL olarak güncellenmiş. İndirim bitti.

1746457032028.webp

Son düzenleme:
Görsel revize edilebilir, fiyatın altına dikkatli bakın. Hepsiburada'da da 929TL olarak görünüyor.

3 senedir kullanması garip homend ürünleri benim görüşüm çok kalitesiz. İçini açıp kompanentlerini incelemek isterdim ama maalesef bunlar için bütçe gerekiyor

Ne yapalım hocam şimdi Şubat fiyatının altına inmedi diye indirim demeyelim mi? 2022 de aynı ürünü 400 TL fiyata almışım, o zaman hiç bakmayalım bile.
biraz grafiğe dikkat ederseniz hep bu fiyatlarda olduğunu görürsünüz.

hepsiburada'da da 929 tl mesela, bayağıdır da öyle. her 30 tl civarı indirime giren 900-1000 tllik ürün için konu açacak olursak bu kategori hiçbir işe yaramaz hale gelir

biraz grafiğe dikkat ederseniz hep bu fiyatlarda olduğunu görürsünüz.

hepsiburada'da da 929 tl mesela, bayağıdır da öyle. her 30 tl civarı indirime giren 900-1000 tllik ürün için konu açacak olursak bu kategori hiçbir işe yaramaz hale gelir
Üst metinde de belirttiğim gibi farklı renklerine oranla baya düşük fiyatı var. Farklı renk 1795 TL iken bu ürün yarı fiyatında. Değerlendirmek isteyen bakar değerlendirir. Özellikle diğer ürünleri de görünmesi için ekran görüntüsü yaptım ve başlığı kırmızı olarak belirttim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,205
Üyeler
173,474
Son üye
realakyoll
Geri