Hometech WI101 tablet pc yazılım değiştirme

frenzy

80+
Reaksiyon skoru
11
Hometech WI101 tablet pc cihazımın yazılımını değiştirmek istiyorum aşırı kasıyor ve windows 10 single language var daha önce iso yükleyip denemiştim fakat biosu çok karmakarışık olduğu için bıraktım çünkü ilk defa böye bir şey yapacaktım ve bu bilgisayarıma zarar verebilirdi bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir mi nasıl yükleyeceğim hakkında internette çok video izledim çok yazılar okudum fakat hiçbiri yardımcı olamadı bir film izleemek istiyorum internetim hızlı ve iyi olduğu halde yarım saat chromun ve sitenin açılmasını bekliyorum bana en uygun windows sürümünü ve nasıl yükleneceği hakkındaki fikirlerinizi bekilyorum win10 olması şart değil ve en azından web tabanlı io oyunları oynatabilsin

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :) cihazın resminini koydum
hqdefault.webp

Hometech WI101 tablet pc cihazımın yazılımını değiştirmek istiyorum aşırı kasıyor ve windows 10 single language var daha önce iso yükleyip denemiştim fakat biosu çok karmakarışık olduğu için bıraktım çünkü ilk defa böye bir şey yapacaktım ve bu bilgisayarıma zarar verebilirdi bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir mi nasıl yükleyeceğim hakkında internette çok video izledim çok yazılar okudum fakat hiçbiri yardımcı olamadı bir film izleemek istiyorum internetim hızlı ve iyi olduğu halde yarım saat chromun ve sitenin açılmasını bekliyorum bana en uygun windows sürümünü ve nasıl yükleneceği hakkındaki fikirlerinizi bekilyorum win10 olması şart değil ve en azından web tabanlı io oyunları oynatabilsin

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :) cihazın resminini koydumAlıntıyı görüntüle
Kendi içinde varolan işletim sistemi lablet için en uygun olanıdır. Haricinde kuracağın işletim sistemleri donanım destekleri konusunda sorun yaratır ise dokunmatik devre dışı kalmasından tutunda wifi devre dışı kalmaya kadar sorunlar yaratabilir. Kasıyor ise eğer kendi içerisinden sıfırlama sekmesini deneyebilirsiniz.

win10 ile geldi dokunmatiği zaten kullanmıyorum fakat güncelleme geldikçe kötüye sarıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,210
Üyeler
192,647
Son üye
tyreat
Geri