Neler Yeni

Honda 2023 CB250R Alınır mı?

alınır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıralamayı ters biliyorsun. kalite olarak japonları sayayım sana bu

1.suzuki

2. kawasaki

3. yamaha

4. honda
evet haklsın. türkiye 'de honda 1. numaralı en çok satan ve kaliteli motorsiket markası , ve çok yaygın bu sebeple öyle yazmıştım

evet haklsın. türkiye 'de honda 1. numaralı en çok satan ve kaliteli motorsiket markası , ve çok yaygın bu sebeple öyle yazmıştım
İşletme maliyeti bakımından en ucuz olanı hondadır. Ama kalite anlamında yukarıda ki tablo geçerlidir. 1.sınıf işçiliği en iyi motor markaları suzuki kawasaki ve yamaha'dır üretim işçiliği konusunda honda ne yazık ki sonda kalıyor. zaten bu sebebten ötürü de yamaha suzuki ve kawasaki'ye göre oldukça uygun fiyatlarda satılıyor.

italyan kanadında ise parça kalitesi ve işçiliği en iyi motorlar sırası ile;

ducati
mv agusta
moto guzzi
aprilla

İşletme maliyeti bakımından en ucuz olanı hondadır. Ama kalite anlamında yukarıda ki tablo geçerlidir. 1.sınıf işçiliği en iyi motor markaları suzuki kawasaki ve yamaha'dır üretim işçiliği konusunda honda ne yazık ki sonda kalıyor. zaten bu sebebten ötürü de yamaha suzuki ve kawasaki'ye göre oldukça uygun fiyatlarda satılıyor.
anlaşıldı hocam bilgiler için teşekkür ederim.

anlaşıldı hocam bilgiler için teşekkür ederim.
rica ederim bahsettiğin motora gelirsek cb 650F Modelini kullandım 1 yıl kadar. daha sonra kasa değişti R 'ı eklediler sonuna 250R / 650R 1000R
öneriyorum yumuşak makinadır güncellenmiş serisi şu an ki piyasada olanlar. Honda 'da pek sıkıntı yaşamazsın yetkili servisleri iyi servis maliyetleri düşük.

Alınmaz.

ya napacaksın karşim motoru alalım sana şöyle ateş kırmızısı bi şahin 7 taklalı şöyle güzelinden yolda kalma garantili

rica ederim bahsettiğin motora gelirsek cb 650F Modelini kullandım 1 yıl kadar. daha sonra kasa değişti R 'ı eklediler sonuna 250R / 650R 1000R
öneriyorum yumuşak makinadır güncellenmiş serisi şu an ki piyasada olanlar. Honda 'da pek sıkıntı yaşamazsın yetkili servisleri iyi servis maliyetleri düşük.
evet bende aynı düşünüyorum , benzin, yetkili servisi ve parça maliyet durumlarına bakılınca bence Honda türkiyede en mantıklı tercih edilebilir motor markası gibi geliyor bana

evet bende aynı düşünüyorum , benzin, yetkili servisi ve parça maliyet durumlarına bakılınca bence Honda türkiyede en mantıklı tercih edilebilir motor markası gibi geliyor bana
alınabilecek erişilebilir seviyede ki japon motorları yamaha ve honda şu an. yamaha bir tık daha servis tarafında pahalıdır. en ekonomik olanı honda. kawasaki'ye girmiyorum bile z moto bakıyor 3,35 sene önce z800'ün farını sormuştuk 15k fiyat çekmişti gerisini sen düşün :)

isim yazdır arada düşüyor sıfır bayiden çıkarmaya çalış 2 ay önce bayilere baya geldi bu motor. şu an ki durumu bilmiyorum ama.

Geri