Neler Yeni

Honda 2023 CB250R Alınır mı?

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver

Barrio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Onur A.
alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıralamayı ters biliyorsun. kalite olarak japonları sayayım sana bu

1.suzuki

2. kawasaki

3. yamaha

4. honda
evet haklsın. türkiye 'de honda 1. numaralı en çok satan ve kaliteli motorsiket markası , ve çok yaygın bu sebeple öyle yazmıştım

GirayHan

80+ Platinum
evet haklsın. türkiye 'de honda 1. numaralı en çok satan ve kaliteli motorsiket markası , ve çok yaygın bu sebeple öyle yazmıştım
İşletme maliyeti bakımından en ucuz olanı hondadır. Ama kalite anlamında yukarıda ki tablo geçerlidir. 1.sınıf işçiliği en iyi motor markaları suzuki kawasaki ve yamaha'dır üretim işçiliği konusunda honda ne yazık ki sonda kalıyor. zaten bu sebebten ötürü de yamaha suzuki ve kawasaki'ye göre oldukça uygun fiyatlarda satılıyor.

italyan kanadında ise parça kalitesi ve işçiliği en iyi motorlar sırası ile;

ducati
mv agusta
moto guzzi
aprilla

Barrio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Onur A.
İşletme maliyeti bakımından en ucuz olanı hondadır. Ama kalite anlamında yukarıda ki tablo geçerlidir. 1.sınıf işçiliği en iyi motor markaları suzuki kawasaki ve yamaha'dır üretim işçiliği konusunda honda ne yazık ki sonda kalıyor. zaten bu sebebten ötürü de yamaha suzuki ve kawasaki'ye göre oldukça uygun fiyatlarda satılıyor.
anlaşıldı hocam bilgiler için teşekkür ederim.

GirayHan

80+ Platinum
anlaşıldı hocam bilgiler için teşekkür ederim.
rica ederim bahsettiğin motora gelirsek cb 650F Modelini kullandım 1 yıl kadar. daha sonra kasa değişti R 'ı eklediler sonuna 250R / 650R 1000R
öneriyorum yumuşak makinadır güncellenmiş serisi şu an ki piyasada olanlar. Honda 'da pek sıkıntı yaşamazsın yetkili servisleri iyi servis maliyetleri düşük.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,245
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Alınmaz.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
ya napacaksın karşim motoru alalım sana şöyle ateş kırmızısı bi şahin 7 taklalı şöyle güzelinden yolda kalma garantili

Barrio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Onur A.
rica ederim bahsettiğin motora gelirsek cb 650F Modelini kullandım 1 yıl kadar. daha sonra kasa değişti R 'ı eklediler sonuna 250R / 650R 1000R
öneriyorum yumuşak makinadır güncellenmiş serisi şu an ki piyasada olanlar. Honda 'da pek sıkıntı yaşamazsın yetkili servisleri iyi servis maliyetleri düşük.
evet bende aynı düşünüyorum , benzin, yetkili servisi ve parça maliyet durumlarına bakılınca bence Honda türkiyede en mantıklı tercih edilebilir motor markası gibi geliyor bana

GirayHan

80+ Platinum
evet bende aynı düşünüyorum , benzin, yetkili servisi ve parça maliyet durumlarına bakılınca bence Honda türkiyede en mantıklı tercih edilebilir motor markası gibi geliyor bana
alınabilecek erişilebilir seviyede ki japon motorları yamaha ve honda şu an. yamaha bir tık daha servis tarafında pahalıdır. en ekonomik olanı honda. kawasaki'ye girmiyorum bile z moto bakıyor 3,35 sene önce z800'ün farını sormuştuk 15k fiyat çekmişti gerisini sen düşün :)

isim yazdır arada düşüyor sıfır bayiden çıkarmaya çalış 2 ay önce bayilere baya geldi bu motor. şu an ki durumu bilmiyorum ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,206
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom