hocam onun çözümü biraz zor bizde honda fb7 2013 var bizimkinde de ışığı yanmıyor hangi ustaya göstersek çözüm bulamıyorElimde 2020 model civic var yeni aldım ama göğüs Işık’larının yapmadığını fark ettim bunun çözümü nedir benim yapabileceğim bisey varmı
Bazı forumlarda 2 sigorta değişince düzeldiğini gördümhocam onun çözümü biraz zor bizde honda fb7 2013 var bizimkinde de ışığı yanmıyor hangi ustaya göstersek çözüm bulamıyor
garip olan klima ışıklarının aynı anda bozulması
her farklı model arabada farklı diye biliyorumBazı forumlarda 2 sigorta değişince düzeldiğini gördüm
Honda civic forumunda gördüm de muhtemelen basit bir sigorta hatası olacağını düşünüyorum benher farklı model arabada farklı diye biliyorum
deneyin hocam olursa söyleyin link atın bende bizim arabaya yapimHonda civic forumunda gördüm de muhtemelen basit bir sigorta hatası olacağını düşünüyorum ben
Sigortadan kaynaklidir degistirirseniz duzelir yuksek ihtimalElimde 2020 model civic var yeni aldım ama göğüs Işık’larının yapmadığını fark ettim bunun çözümü nedir benim yapabileceğim bisey varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olmadı gereken fotoğrafta gözüküyor fotoğrafın alt tarafında