Neler Yeni

Yardım HONDA MOTORSİKLET BAYİİDE 40K Maaşla SATIŞ DANIŞMANI OLMAK ZOR MU?

evet zaten günlük yaşamım ev iş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha evvel çalıştım ama yeni 18 olduğum için cv boş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

satış danışmanı olarak giremezsem servisten girebilirim ama serviste zor geliyor..
Kral senin çalışasın yok gibi ya kb

Kızmayın ama dostlar iyi geldi bana açıkçası bayi işinde zorluk sadece mal taşıma felan ve satışı taşıma işi çok sık olmayabilir bana iyi geldi
Kızılacak bir şey yok adamla aynı yaştayım eğer öyle bir şansım olsa hiç düşünmeden yapardım bu işi. Sabah 6 da kalkmak yada gitmek sıkıntı değil valla.
Ki ben 17 yaşında sigortalı çalışmaya başladım bunun öncesindeki sigortasızları saymıyorum bile onlarda ne ekmek düşerse.

Kral senin çalışasın yok gibi ya kb
dostum şuan satış olarak çalışıyorum zaten motorsiklet galerisinde :D sadece honda gibi resmi bir yer zor olur mu fikri olan var mı sormak istedim

dostum şuan satış olarak çalışıyorum zaten motorsiklet galerisinde :D sadece honda gibi resmi bir yer zor olur mu fikri olan var mı sormak istedim
O zaman sektörü ve işi herkesten iyi sen biliyon zaten kral honda bayide direkt çalışan bulamazsın gibi 😅

O zaman sektörü ve işi herkesten iyi sen biliyon zaten kral honda bayide direkt çalışan bulamazsın gibi 😅
:D valla her türlü insan çıkıyor ya forumda belki bi tecrübesi olan vardır dedim

sormak istediğim o değildi kendimi ifade edemedim
Yaşayacağın en büyük zorluk bu olur. Sana orada iş verenler senden bir aksiyon görmek isterler. Çok girişken olman lazım, ağzın laf yapması lazım, müşteri memnuniyetine çok önem vermen lazım. Ne yaşanırsa yaşansın müşteriye ters bir şey söyleyemezsin. Ve her zaman müşterinin almak istediğinden daha fazlasını satman gerekir. Senden bunu beklerler.

Yaşayacağın en büyük zorluk bu olur. Sana orada iş verenler senden bir aksiyon görmek isterler. Çok girişken olman lazım, ağzın laf yapması lazım, müşteri memnuniyetine çok önem vermen lazım. Ne yaşanırsa yaşansın müşteriye ters bir şey söyleyemezsin. Ve her zaman müşterinin almak istediğinden daha fazlasını satman gerekir. Senden bunu beklerler.
Ticari zekam kuvvetlidir kendimi ifade etmejte güçlük çekmem akıcı Türkçemde iyidir yani sorun yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,383
Üyeler
173,491
Son üye
efehancelikk
Geri