İsimbulamajim
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,991
Resmen bedava. İndirim için Visa kartınızın olması gerekiyor.
Onu yazanların çoğu ön sipariş dönemindeyken almış. O yüzden geç. Şu anda bir sorun yok diye biliyorum.Yorumlarda çok geç gönderiliyor diyenler var ona göre alın.
Hepsiburada altında yazmış ne zaman gönderileceğini ilk satışa çıktığında geç geleceği belliydi.Yorumlarda çok geç gönderiliyor diyenler var ona göre alın.
sağ köşede kampanyalar var orada yazıyorBileklige ait bilgi yok
Telefonu sepete ekleyince geliyor.Bileklige ait bilgi yok
Ne istiyorsan onu al. Nothingden kamera ve yazılım olarak daha iyiHarbiden alınır mı ya? Yılbaşına kadar telefon indirimleri olursa almayayım çünkü nothıng phone istiyordum.
Hocam17 VERİNCE BU MUDUR yani üstü YOKMU S21 FE MESELA daha mı kötüNe istiyorsan onu al. Nothingden kamera ve yazılım olarak daha iyi
Ne istiyorsan onu al. Nothingden kamera ve yazılım olarak daha iyi
Burası beni ilgilendiren bir konu değil. Telefondan beklentiniz neyse belirli bir bütçe aralığında istediğiniz özelliklere en yatkın olanı seçmelisiniz. Ben sadece söyledim zaten kamerası iyi diye. Bence bekleme yapmayın. Yakın bir zamanda nothing phone alırsanız aldıktan sonra eğer zam gelecekse maaşınıza enflasyona ezdirirainizFotoğraf kamerası iyi ancak video kamerası kötü.