biraz daha bütçeyi çıkartabilirim hocam 20 lere kadar aslında s23 fe almayı düşünüyorum garantili alırsam siz ne önerirsinizİşlemcisi o kadar güçlü değil bence değmez bir de garantisi olmayacak imei atılacak falan
Bütçenize göre alın bence bu 2 liden biriniSamsung Galaxy M34 5G
Samsung Galaxy M34 5G SM-M346B2/DS detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
S23fe i ben kullanıyorum şu an sorunuz varsa alabilirimbiraz daha bütçeyi çıkartabilirim hocam 20 lere kadar aslında s23 fe almayı düşünüyorum garantili alırsam siz ne önerirsiniz
ağırlık çok önemli değil hocam o fiyat bandında s23 fe mi önerirsiniz peki yoksa başka bi öneriniz varmıS23fe i ben kullanıyorum şu an sorunuz varsa alabilirim
s21fe de bakabilirsiniz s23fe 200 gram çünkü
Xiaomi e marka olarak güvenmediğim için öneririm batarya performansı olarak çok fazla şey beklemiyorsan sana çok rahat giderağırlık çok önemli değil hocam o fiyat bandında s23 fe mi önerirsiniz peki yoksa başka bi öneriniz varmı
Biraz Kazakistan'daki sitelere göz attım. Bu bütçede alınabilecek en iyi cihaz Huawei Nova 12S.kazakistandan telefon alacağım honor 200 lite 11000 küsür tl ye denk geliyor daha ülkemize gelmemiş sizce alınır mı yada bu fiyat bandında hangi telefonu alabilirim?
S23Fe batarya olarak seni üzer ya 2-3K tasarruf et A55 veya Honor 200 ikisinden birini al(A55 kullanıyorum tavsiye ederim) veya azicik artir poco f6 al kamera olarak beklentin yoksa 10 numara telefonbiraz daha bütçeyi çıkartabilirim hocam 20 lere kadar aslında s23 fe almayı düşünüyorum garantili alırsam siz ne önerirsiniz