- Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung zaten çoğu kullanıcının memnuniyetini almış ve yıllar boyunca da almaya devam eden bir marka. Yazılım konusundaki akıcılığı, performansı, uyumluluğu, genelde yıllar boyu büyük sorun çıkartmaması, kullanımı etkileyecek ufak veya büyük kusurlara sahip olmaması, özelleştirmesi One UI'ı iyi konuma getiriyor ancak diğerleri de berbat veya kötü değil.daha önce samsung da kullandım xiaomi de kullandım sony de kullandım. samsung ve xiaomi ile garantilik ardından samsungla icralık da oldum. sonyle de telefon deneyimim pek iyi değildi. yazılım konusunda samsung bence daha iyi ama çin malına kalitesiz diyip kore malına kaliteli demem samsungda da sonyde de donanımsal sıkıntılar yaşadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ikisinde de sıkıntı çıkma olasılığı var. mesela samsung note 4de şebeke sorunu çok yaygındı googleye yazıp araştırabilirsin
->Ufak tefek kusurlar olabilir lakin direkt olarak kötü denmemeli, genelleme yapmaktan da ziyade eğriyi doğruyu tam olarak yazmadan, bir tarafa ağırlık vermek denge bozukluğu oluşturur.