Neler Yeni

🔥İndirim HONOR 200 PRO 29.999 TL

bedrano

80+

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,585
İsim
Oğuz

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,585
İsim
Oğuz
Yazılım güncelleme desteği türkiyedeki garanti servis ağı ve malzeme kalitesi ayrıca görünüm olarakta hiç hoş durmuyor premium değil. 30k çok bu cihaza.
Dışına değil içine bakacaksın. Kamera tasarımı dışında bir sorun yok.
Bu dediklerin ben markaya para veriyorum demek. Performans olarak 30 bine ne bekliyorsunuz anlamış değilim.
Hem kamera hem de oyun performansı olarak üst düzey sayılacak bir telefon.
Yazılım diye iPhone övüyorsunuz en üst telefonunda bile ısınınca deli gibi FPS düşüyor.
Android sorunlarının çoğu da Samsung yolundan geçiyor. Hiç bir marka düzgün değil.
Al kullan geç neyine takılıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
alper
26.000₺ olduğu zamanlar s23 düşünüyordum, bencede çok şişirilecek bir cihaz değil

s23'ü alsaydım bir tek kamerası için alırdım gerisi önemsiz

tasarım olarak bütün samsunglar birbirinin nerdeyse aynısı s23 ekran çerçevelerinden biraz farklılaşıyor arkası klasik samsung

sonra 8 - 128 ufs 3.1'le geliyor , 128gb pahalı ve depolamada yetersiz

hızlı şarj zayıf ve batarya bana göre yine zayıf

Gittim f6 aldım, yazılımına felan laf ediliyor, kamerasındanda yazılımındanda memnunum, performans, şarj zaten çok iyi

Bana kalırsa şuan alınacak mantıklı cihazlar poco ve honor

SadeceSeyf

80+ Gold
26.000₺ olduğu zamanlar s23 düşünüyordum, bencede çok şişirilecek bir cihaz değil

s23'ü alsaydım bir tek kamerası için alırdım gerisi önemsiz

tasarım olarak bütün samsunglar birbirinin nerdeyse aynısı s23 ekran çerçevelerinden biraz farklılaşıyor arkası klasik samsung

sonra 8 - 128 ufs 3.1'le geliyor , 128gb pahalı ve depolamada yetersiz

hızlı şarj zayıf ve batarya bana göre yine zayıf

Gittim f6 aldım, yazılımına felan laf ediliyor, kamerasındanda yazılımındanda memnunum, performans, şarj zaten çok iyi

Bana kalırsa şuan alınacak mantıklı cihazlar poco ve honor
yazılımı gerçekten berbat abi

SadeceSeyf

80+ Gold
Bir sorunla karşılaşmadım ki, sen ne kullanıyorsun , ne gibi bir sorunla karşılaştın
F4 kullanıyordum şuan iphone 11 geçtim. Kanka facebook ınstada takılırken çıkış yapınca ana menuye geçmek için bekletiyor. O işlemciyle o optimizasyon çok büyük bir problem. Tema yetersiz. launcher yetersiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
alper
F4 kullanıyordum şuan iphone 11 geçtim. Kanka facebook ınstada takılırken çıkış yapınca ana menuye geçmek için bekletiyor. O işlemciyle o optimizasyon çok büyük bir problem. Tema yetersiz. launcher yetersiz.
hyperos aldı mı f4 ? Ben memnunum f6 özelinde hyperos'ta bir sorun yok. Eski miui veya miui üzerine hyperos alan cihazlarda yazılım sorunlu olabilir

Fabrikadan hyperos'la çıkan cihaz almak lazım.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yanlış değilsem Honor ile Huawei'in çok bir bağı kalmadı son zamanlarda. Honor=Huawei diye bilenler var hala, onun için söylüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,867
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7
Top Bottom