bedrano
80+
evet fiyatın düşmesi lazım şuan pahalıFiyatı hala pahalı gibi poco f6 ile aynı işlemci kamera konusunda daha iyi 26K bandına düşerse çok satar
evet fiyatın düşmesi lazım şuan pahalıFiyatı hala pahalı gibi poco f6 ile aynı işlemci kamera konusunda daha iyi 26K bandına düşerse çok satar
Ne yönden hak etmiyor?Şu cihaz şu paraları haketmiyor. Biraz daha bekleyin fiyat biraz daha düşer. Samsung S serisi varken alınmaz.
Yazılım güncelleme desteği türkiyedeki garanti servis ağı ve malzeme kalitesi ayrıca görünüm olarakta hiç hoş durmuyor premium değil. 30k çok bu cihaza.Ne yönden hak etmiyor?
Dışına değil içine bakacaksın. Kamera tasarımı dışında bir sorun yok.Yazılım güncelleme desteği türkiyedeki garanti servis ağı ve malzeme kalitesi ayrıca görünüm olarakta hiç hoş durmuyor premium değil. 30k çok bu cihaza.
çok bir artısı yokYazılım hariç Honor 200 Pro çok daha iyi
yazılımı gerçekten berbat abi26.000₺ olduğu zamanlar s23 düşünüyordum, bencede çok şişirilecek bir cihaz değil
s23'ü alsaydım bir tek kamerası için alırdım gerisi önemsiz
tasarım olarak bütün samsunglar birbirinin nerdeyse aynısı s23 ekran çerçevelerinden biraz farklılaşıyor arkası klasik samsung
sonra 8 - 128 ufs 3.1'le geliyor , 128gb pahalı ve depolamada yetersiz
hızlı şarj zayıf ve batarya bana göre yine zayıf
Gittim f6 aldım, yazılımına felan laf ediliyor, kamerasındanda yazılımındanda memnunum, performans, şarj zaten çok iyi
Bana kalırsa şuan alınacak mantıklı cihazlar poco ve honor
Bir sorunla karşılaşmadım ki, sen ne kullanıyorsun , ne gibi bir sorunla karşılaştınyazılımı gerçekten berbat abi
F4 kullanıyordum şuan iphone 11 geçtim. Kanka facebook ınstada takılırken çıkış yapınca ana menuye geçmek için bekletiyor. O işlemciyle o optimizasyon çok büyük bir problem. Tema yetersiz. launcher yetersiz.Bir sorunla karşılaşmadım ki, sen ne kullanıyorsun , ne gibi bir sorunla karşılaştın
hyperos aldı mı f4 ? Ben memnunum f6 özelinde hyperos'ta bir sorun yok. Eski miui veya miui üzerine hyperos alan cihazlarda yazılım sorunlu olabilirF4 kullanıyordum şuan iphone 11 geçtim. Kanka facebook ınstada takılırken çıkış yapınca ana menuye geçmek için bekletiyor. O işlemciyle o optimizasyon çok büyük bir problem. Tema yetersiz. launcher yetersiz.
Honor'un yazılımı gayet iyi. OneUI'dan daha hafif ve daha az kaynak tüketiyor.yazılım
z0rtHonor'un yazılımı baya iyi. Kaynak tüketimine hiç bakmadınız galiba.