Yardım Honor 400 Alınır mı / pişman eder mi?

Reaksiyon skoru
17
En son a36 yada poco x7pro almayı düşünüyordum fakat honor 400'ün de baya iyi bir seçenek olduğunu gördüm fakat araştırmalarım sonucunda kronik olarak kasma, donma tarzı şeylerin olduğunu gördüm yada işte kamerasıyla ilgili sorun yaşayanlar olmuş yardımcı olabilcek biri varsa çok sevinirim

kamera hakkındaki video :

En son a36 yada poco x7pro almayı düşünüyordum fakat honor 400'ün de baya iyi bir seçenek olduğunu gördüm fakat araştırmalarım sonucunda kronik olarak kasma, donma tarzı şeylerin olduğunu gördüm yada işte kamerasıyla ilgili sorun yaşayanlar olmuş yardımcı olabilcek biri varsa çok sevinirim

olur da 17.999tlye Tecno Camon 30 Pro 5G 12/512 denk getirirseniz alın. kamera konusunda sıkıntı çekmezsiniz

kullanıcıya baglı bir sürü kısım var.Ben pil ve ekrana bakıyorum bu yüzden kesin honor 400 alırdım ,sen kameraya tipine bakıyorsundur camon 30pro alırsın kişiye göre değişiyor...

@Mert_007

Honor 400 fiyatı 18k bandındayken iyiydi 1 günde 3k üstüne koydu geri düşer mi bilmiyorum beklemeli miyim almalı mıyım yoksa poco x7 pro mu almalıyım bu fiyat bandında ayrıca tecno camon 30 pro gibi arka kameranın konumunu ortada olmasını beğenmiyorum

A36 mantıklı olur hocam. O honordaki videoda benim aklımı kurcalıyor. X7 pro ise şebeke sorunu falan var diyorlardı. A36 da öyle kronik sorun duymadım.

Suan honor 400den yaziyorum kuzenime de prosunu aldirdim bu kadar incik cıncık bakarsan her telefonda sorun bulursun hocam note7 gibi patlamadigi surece alinir. Ben telefondan cok memnunum ama bazı yazilimsal ufak sorunlar var tabi ki
Buds fe kullaniyorum ama widget calismiyor samsungun uygulamasindan anc ac kapa yapiyorum yada kulakliktan.
Google actiginizda kacak mac yada dizi vs izlerken ekranin altinda alakasiz beyaz serit vs oluyor. Yada kamera cikintisi sebebiyle goruntu yatayda saga daha yakin oluyor vs ama chromedan acinca bir sorun olmuyor. Kamera konusunda benim ihtiyaclarimi cok karsiladi bikac foto koyuyorum kalitesi dusmuyordur umarim ben kameradan memnunum. Video cekmedigim icin cok bisey soyleyemem ama kamerasi uzmuyor uzak nesneleri yapay zekayla guzel duzeltiyor genelde ama batirdigi da oluyor isterseniz kapatabiliyorsunuz yardimci olmussam ne mutlu(ayrica kutudan adaptor kablo ve kilif ile telefona uygulanmis ekran koruyucu geliyor)

Ekler

• 5740.webp
    5740.webp
    546.8 KB · Hit: 61
  • 5720.webp
    5720.webp
    328.5 KB · Hit: 64
  • 5643.webp
    5643.webp
    1.5 MB · Hit: 66
  • 5640.webp
    5640.webp