mahmutbeyb
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
33.500 a hb den almistim cok iyi cihaz
Hocam tercih kullanıma göre değişir ama şarjı epey uzun giden bir telefon, ben batarya ömrü daha uzun olsun diye 10W ile şarj ediyorum, 80-90 arası bir yerde de kesiyorum şarjı. Böyle de kullanılabilir şarj aleti olmadan. Hızlı şarj ile batarya çok ısınıyor, bir de bataryası karbon silikon olduğundan tam şarj daha fazla batarya ömründen yiyor, az şarj ise silikon karbon olmayan bataryaya göre batarya ömrünü daha çok uzatıyor.Kampanya vs. ilgilenmiyorum, düz kullanıcı senaryosu yapıyorum telefonu aldın ve şarj aletine ihtiyacın var, mecbur alacaksın. Güncelleme işine bu kadar kafayı takmayın, bu cihazların kaliteli hizmet verebilecekleri ömür ortalama 3 4 yıl zaten, taş çatlasın 5 yıl olsun. Sonrasında güncelleme alıp almamasının bir esprisi yok, pazarlama stratejisi.
Hocam 10w ne yapma kendine o eziyeti, kullan korkmaHocam tercih kullanıma göre değişir ama şarjı epey uzun giden bir telefon, ben batarya ömrü daha uzun olsun diye 10W ile şarj ediyorum, 80-90 arası bir yerde de kesiyorum şarjı. Böyle de kullanılabilir şarj aleti olmadan. Hızlı şarj ile batarya çok ısınıyor, bir de bataryası karbon silikon olduğundan tam şarj daha fazla batarya ömründen yiyor, az şarj ise silikon karbon olmayan bataryaya göre batarya ömrünü daha çok uzatıyor.
34 bine aldım 1 ay önce, biraz kazık yemiş oldım.![]()
Şarja takınca hızlı şarj kullanmak isteyip istemediğimi soruyor, ben tercih etmiyorum ama bana yine de hızlı geldi hocam, fazla ısınıyor. Kadınlar telefonu çok zaman çantalarında taşıdıklarından batarya soğuk kalıyor. Evde 10 senelik bir Samsung s5610 var, bataryası hala günlerce gidiyor. Eziyet etmeye değmez aslında dediğiniz gibi ama telefonu hiç kullanmadığım 1 saat her zaman oluyor akşam, o zamanda şarj ediyorum ben de. Bakalım sürekli böyle kullanacağın. En az 3 sene kullanırım ben bu telefonu, merak ediyorum 3 sene sonra batarya ne durumda olacak. Realme gt2 pro zaten çok batarya tüketiyor, sürekli de hızlı şarj ettim, 2.5 sene sonunda batrayada ciddi kapasite düşüşü olduğunu farkediyorum. Günde %100 kapasite yetmiyor gt2 pro da. Herhalde toplamda 1200 şarj döngüsü olmuştur.Hocam 10w ne yapma kendine o eziyeti, kullan korkma
Honor 4 yıl batarya performans garantisi veriyor zaten. O kadar çabuk öldürse öyle bir hızlı şarj kapasitesi koymazlar.
Hızlı şarj özelliğini açıp kapatabiliyorsun zaten.