Honor 400 Pro mu iPhone 13 mü

PatIıcan

80+
Reaksiyon skoru
36
Bütçe
35000
Bütçem maks 35k Honor 400 Pro ve iPhone 13 arasinda kaldım honor donanımsal açıdan her yönden iphone 13 u tokatlıyor fakat yazılım açısından nasıl bir markadır bilemedim ve 3 yıl android guncellemesi alacak.
Bir yandan Apple'ın yazılımsal ve fiziksel kalitesi kafamı kurcalıyor bir yandan Honorun donanımsal özellikleri kafamı kurcalıyor tavsiyeniz nedir?

Honor 400 Pro.

Hocam pili nasıl acaba alalı ne kadar oldu günü kurtarıyor mu pili tek şarjla
1 günü çıkartıyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şahsi fikrim honordan yana
3 ay sonra piyasası düşecek telefonlara o paralar verilmez 8 plus ile başladım iphone macerama sata sata yukselttım en son 11 i 14 e satım 29 a 13 aldım iphonede bu avantaj var dolar gibi zarar etmezsin honor ne kardeşim uzaylı telefonu gibi dksjagdjkhsagkdsa

1 günü çıkartıyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 ay sonra piyasası düşecek telefonlara o paralar verilmez 8 plus ile başladım iphone macerama sata sata yukselttım en son 11 i 14 e satım 29 a 13 aldım iphonede bu avantaj var dolar gibi zarar etmezsin honor ne kardeşim uzaylı telefonu gibi dksjagdjkhsagkdsa
Benim telefonla aram Spotify yotube Instagram 😀 honor daha güncel bence 13 bence artık alınmaz en düşük iPhone mode 14 alınmalı bence

Benim telefonla aram Spotify yotube Instagram 😀 honor daha güncel bence 13 bence artık alınmaz en düşük iPhone mode 14 alınmalı bence
13 halen alınır 1 sene sonra minimum 14 öneririz ama 13 taş gibi cihaz

Özel yönelim yoksa 400 Pro daha mantıklı.

honor önerenlere kafanızı takmayın. bu bütçede en kral iphone iphone 13tür. heyecan aramaya gerek yok. piyasası da var elden çıkarmak isteseniz yine o fiyat civarına satabilirsiniz. Pil olarak bir günü çok rahat çıkarıyor. kamerası 11-12ye göre çok iyi. İşlemcisi iyi oyun oynayacaksanız bütün oyunları ultrada oynatır. yazılım zaten anlatmaya gerek yok. yani kısacası ip13varken honor400 almaya kalkmayın. honor400 önerenlere kulak asmayın. ciddili kullanıcı yorumumdur sene başına kadar 13 kulllanıyordum ben de. sormak istediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz.

Honor veya s24+ 2-3 gün önce 37 he düşmüştü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,317
Üyeler
183,556
Son üye
Mambo62
Geri