Honor 400 Pro mu iPhone 13 mü

3 ay sonra piyasası düşecek telefonlara o paralar verilmez 8 plus ile başladım iphone macerama sata sata yukselttım en son 11 i 14 e satım 29 a 13 aldım iphonede bu avantaj var dolar gibi zarar etmezsin honor ne kardeşim uzaylı telefonu gibi dksjagdjkhsagkdsa
kardeş ticaretçilik mi yapacağız telefon mu alacağız bir karar verin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

honor önerenlere kafanızı takmayın. bu bütçede en kral iphone iphone 13tür. heyecan aramaya gerek yok. piyasası da var elden çıkarmak isteseniz yine o fiyat civarına satabilirsiniz. Pil olarak bir günü çok rahat çıkarıyor. kamerası 11-12ye göre çok iyi. İşlemcisi iyi oyun oynayacaksanız bütün oyunları ultrada oynatır. yazılım zaten anlatmaya gerek yok. yani kısacası ip13varken honor400 almaya kalkmayın. honor400 önerenlere kulak asmayın. ciddili kullanıcı yorumumdur sene başına kadar 13 kulllanıyordum ben de. sormak istediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz.
honor bu dediklerinin hepsini yapabiliyor, iphone 13'ün ısınma sorunu var zaten niye alalım 4 yıllık telefonu?

Kesinlikle Honor 400 Pro. Böyle bir karşılaştırmada apple ekosistemi ya da ios takıntısı olmadığı sürece ip13 önermek akıllıca değil.

kesinlikle iphone. her ihtiyacını karşılar düşünmeden al

Bütçem maks 35k Honor 400 Pro ve iPhone 13 arasinda kaldım honor donanımsal açıdan her yönden iphone 13 u tokatlıyor fakat yazılım açısından nasıl bir markadır bilemedim ve 3 yıl android guncellemesi alacak.
Bir yandan Apple'ın yazılımsal ve fiziksel kalitesi kafamı kurcalıyor bir yandan Honorun donanımsal özellikleri kafamı kurcalıyor tavsiyeniz nedir?
Honor yazılım açısında fazlasıyla iyidir. Bütçeniz içerisinde donanım olarakta fazlasıyla güzel zaten. Alabilirsiniz. iPhone 13, 400 Pro'ya rakip bile olamaz. Yüzüne bakmayın derim.

Son düzenleme:
iphone 13 alanın aklından şüphe ederim honor 400 pro her türlü daha iyi bir cihaz ayrıca honorun arayüzü ve yazılımı da gayet güzel o yüzden her türlü honor 400 pro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçem maks 35k Honor 400 Pro ve iPhone 13 arasinda kaldım honor donanımsal açıdan her yönden iphone 13 u tokatlıyor fakat yazılım açısından nasıl bir markadır bilemedim ve 3 yıl android guncellemesi alacak.
Bir yandan Apple'ın yazılımsal ve fiziksel kalitesi kafamı kurcalıyor bir yandan Honorun donanımsal özellikleri kafamı kurcalıyor tavsiyeniz nedir?
kısaca honor 400 pro her türlü daha iyi iphone 13 alanlar başkalarıda kazıklansın diye iphone 13 öneriyor

35k gibi bütçelerde honor yerine samsung daha mantıklı olabilir. Yazılım olarak daha iyidir diye düşünüyorum

anlamadığım şekilde herkes performans yerine elinden çıkarman kolay olur diye 13 öneriyor :D olabilecek her türlü konuda honor 400 iyi iken 13 almak saçma olur telefonu satmak için değil kullanmak için alıyorsa honor 400 al , satmak istiyorum diyorsan ip13 al ama sırf satması basit diye f/p oranı çöp bir telefon almak saçma olur şahsi düşüncemdir.

S24 al arkana bakma biraz daha ekleyip s24+ da alabilirsin, 13 ün esamesi okunmaz s24 yanında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri