Hewlett-Packard
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,165
kardeş ticaretçilik mi yapacağız telefon mu alacağız bir karar verin3 ay sonra piyasası düşecek telefonlara o paralar verilmez 8 plus ile başladım iphone macerama sata sata yukselttım en son 11 i 14 e satım 29 a 13 aldım iphonede bu avantaj var dolar gibi zarar etmezsin honor ne kardeşim uzaylı telefonu gibi dksjagdjkhsagkdsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
honor bu dediklerinin hepsini yapabiliyor, iphone 13'ün ısınma sorunu var zaten niye alalım 4 yıllık telefonu?honor önerenlere kafanızı takmayın. bu bütçede en kral iphone iphone 13tür. heyecan aramaya gerek yok. piyasası da var elden çıkarmak isteseniz yine o fiyat civarına satabilirsiniz. Pil olarak bir günü çok rahat çıkarıyor. kamerası 11-12ye göre çok iyi. İşlemcisi iyi oyun oynayacaksanız bütün oyunları ultrada oynatır. yazılım zaten anlatmaya gerek yok. yani kısacası ip13varken honor400 almaya kalkmayın. honor400 önerenlere kulak asmayın. ciddili kullanıcı yorumumdur sene başına kadar 13 kulllanıyordum ben de. sormak istediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz.