Honor 400 pro - s25 fe

Memo06

80+
Reaksiyon skoru
22
Agalar honor 400 pro almak istiyorum , magicos istemci konusunda sorun var mı şuan , bu konuda yorumlar okudum o yüzden s25 fe ye yoneliyorum biraz. Xioami tarafına girmek istemiyorum reklam vs konuları. Siz ne onerirsiniz 35 bandında?honor 400 pro deneyimi olan biri varsa o da bilgi verirse sevinirim

Agalar honor 400 pro almak istiyorum , magicos istemci konusunda sorun var mı şuan , bu konuda yorumlar okudum o yüzden s25 fe ye yoneliyorum biraz. Xioami tarafına girmek istemiyorum reklam vs konuları. Siz ne onerirsiniz 35 bandında?honor 400 pro deneyimi olan biri varsa o da bilgi verirse sevinirim
S25 fe daha iyi honor 400 pro nun çok büyük bir eksisi var oda plastik kasa 30 k ya platik nedir be

S25 fe daha iyi honor 400 pro nun çok büyük bir eksisi var oda plastik kasa 30 k ya platik nedir be
Plastik kasa ama sağlamlıkda tam puan almış ben okadar takintili biri değilim s20 fe den gecicem buda plastik kasa. Premium hissiyat aramıyorum benim için önemli olan telefon içi akiciligi. Hızlı telefon kullanıyorum uygulamalar arası sürekli geçiş yaparım, yazmam hızlı , oyun odaklı değilim ekran kalitesi de fena değil benim için stabilitesi önemli

Bende ikisi arasında kalıp geçen gün s25 fe aldım, Neredeyse hiç oyun oynayan biri değilim. 5-6 sene beni götürsün, güncelleme alsın, sağlam olsun, kamerası da iyi olsun diyerekten tercihimi s25 fe olarak kullanmıştım. Bir de axess ticari karta Mediamarkt da indirime girince 32900e faizsiz 3 taksit şeklinde aldım. Banka da 1000 tl puan verdi 31900e gelmiş oldu. :D Eğer senin de düşüncen varsa vatan, hepsiburada ve mediamarkt'a ara ara göz gezdirmeni tavsiye ederim. Mediamarkt sitesinde ürünü alırken 1 sene de bedava sigorta verdi o da beni ordan almaya itmişti.

Bende ikisi arasında kalıp geçen gün s25 fe aldım, Neredeyse hiç oyun oynayan biri değilim. 5-6 sene beni götürsün, güncelleme alsın, sağlam olsun, kamerası da iyi olsun diyerekten tercihimi s25 fe olarak kullanmıştım. Bir de axess ticari karta Mediamarkt da indirime girince 32900e faizsiz 3 taksit şeklinde aldım. Banka da 1000 tl puan verdi 31900e gelmiş oldu. :D Eğer senin de düşüncen varsa vatan, hepsiburada ve mediamarkt'a ara ara göz gezdirmeni tavsiye ederim. Mediamarkt sitesinde ürünü alırken 1 sene de bedava sigorta verdi o da beni ordan almaya itmişti.
hayırlı olsun güle güle kullan kanka, ben kameraya da cok odaklı değilim hani sadece çekince bi bakıyım okey mi tamam yani bana ben sadece wp den cıkıp instadan cıkıp hızlı hızlı uygulama değiştirirken donmasını istemiyorum s20 fe de hafıza full dolu suan telefon cayır cayır yanıyor 1 senedir 2.5 yıllık cihaz. kasma donma yapmaya basladı buna bakıyorum hala işlemci vs yeter aslında ama ısındığı için kısıtlıyor fe serisine o yüzden girmek istemedim de arada bıraktı beni. benım telde sd işlemci var exynos daha fazla ısınabilir diye de korkum var açıkca seni de yanıtlamak istemem yada kötülemek ama bu fiyatta biraz daha ana telefonlara bakmak istiyorum oda var

honor 400 serisinin kamersa fikrimce bayağı bir kötü sırf o yüzden s25fe alırdım ancak önemli olan işlemci,şarj süresi vs ise honor tercih edilebilir.

kağıt üstünde bazı özellikte honor bazı özellikte samsung önde ama genelde honor önde gibi duruyor
knk orada baktım herşeye zaten youtube üzerine girdim baktım karşılaştırmalar yorumlar vs çok arada bırakıyor 45 bandına çıkamıyorum, xiaomiye de girmek istemiyorum aslında 15 t pro modeline göz atıyodum 40 bine emin olamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

honor 400 serisinin kamersa fikrimce bayağı bir kötü sırf o yüzden s25fe alırdım ancak önemli olan işlemci,şarj süresi vs ise honor tercih edilebilir.
kamera sadece çekiyim dışarıda bişeyi extra bişey aramıyorum netse yeterli bana , videoda da parlama vs yapmasın ışıklı ortamda yeter o kadar aramıyorum. önemli olan kısmı önemli :D ama magicos istemci de sorun yaratıyor diyenler var

İstemem demişsin ama 3-4 gün önce xiaomi 15 yd aldım tavsiye ederim 30k

knk orada baktım herşeye zaten youtube üzerine girdim baktım karşılaştırmalar yorumlar vs çok arada bırakıyor 45 bandına çıkamıyorum, xiaomiye de girmek istemiyorum aslında 15 t pro modeline göz atıyodum 40 bine emin olamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kamera sadece çekiyim dışarıda bişeyi extra bişey aramıyorum netse yeterli bana , videoda da parlama vs yapmasın ışıklı ortamda yeter o kadar aramıyorum. önemli olan kısmı önemli :D ama magicos istemci de sorun yaratıyor diyenler var
yani ben honor 400 kullanıyorum şu ana kadar magicosla alakalı bir sorun yaşamadım

yani ben honor 400 kullanıyorum şu ana kadar magicosla alakalı bir sorun yaşamadım
pro değilmi senın , pro olmasa da genel olarak önerir misin. kullanımı rahat mı kasma donma arayüzde falan

İstemem demişsin ama 3-4 gün önce xiaomi 15 yd aldım tavsiye ederim 30k
aga bende baktım ona ama asya rom gelirse reklam cokmus eu rom atmak gerekiyormuş var mı öyle bi durum , yd yi almak için biri var mı sürekli iş yapan 1 2 kişi biliyorum ama etrafımda alan yok onlardan bilemedim

Geri