şahin doğan
80+ Platinum
S20 FE'nin 11'den önde olduğu sadece 2 nokta var. Ekran ve gece fotoğrafı.S20 FE'de honor 70'te iPhone 11'den iyidir bence büyük hata edersin.
S20 FE'nin 11'den önde olduğu sadece 2 nokta var. Ekran ve gece fotoğrafı.S20 FE'de honor 70'te iPhone 11'den iyidir bence büyük hata edersin.
belirtmeyi unutmuşum kız arkadaşıma alacağızNote 10 plusdan s20fe geçmek pek mantıklı değil bence bekle yazın sonuna doğru s23fe alırsın
belirtmeyi unutmuşum kız arkadaşıma alacağızHocam elindeki telefon gayet güzel bu arada alacağını yazdığın için önerdim sıkıntısı yoksa kalsın kullanmaya devam et varsa da hayırlı olsun ne alırsan.
Haha, tamamdır hayırlı olsun ne alırsanız.belirtmeyi unutmuşum kız arkadaşıma alacağızben note10 plusu hayatta bırakmam
Mesaj otomatik birleştirildi:
belirtmeyi unutmuşum kız arkadaşıma alacağızben note10 plusu hayatta bırakmam
![]()
Evet hocam diğer özellikleri çok üstünde bir telefon değil ama ekran önemli bir nokta. 720p IPS panele karşı, fhd 120hz s amoled ekran benim için yeterli bir tercih sebebi olur.S20 FE'nin 11'den önde olduğu sadece 2 nokta var. Ekran ve gece fotoğrafı.
Ben geçen gün iphone 11 pro'yu 14700TL + şarj aleti + kılıf + kırılmaz cam ile birlikte aldım 2.elde, eğer temiz 2.el biryer bulursan 15-16'ya iphone 12 alabilirsin15.683,29 liraya iphone 11 64 gb var oda aklımı çelmiyor değil aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hocam ben kesinlikle geçmeyeceğim zaten, söylemeyi unutmuşum kız arkadaşıma alacağız da ondan kararsız kaldık