Neler Yeni

Honor 90 512 GB 12 GB Ram + Honor Choıce Earbuds X3 Gri 16.000 TL

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Tekemen
Mono hoporler , ois , suya dayanıklılığı olmaması büyuk eksiklik bide faiz kampanyasida yok 3 ay taksit yapsan 17000 tl geliyor direkt ve kimsenin bu telefonu canlı para ile alacağını düşünmüyorum o yüzden kredi avantajı olmaması da kötü. Vivo ve samsung getirdiği her telefona faiz kampanyasi yapiyor ( genellikle sifir faizle satiyorlar) sirf bu yüzden honor fiyat politikasını yanlış buluyorum.

serwintes

80+ Gold
oiste ois neymiş arkadas f/p ürün kaçırmayın
ois önemli bişi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu alacagıma kaçak xiaomi 13 alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

açık açık göz boyama var cihazda 12 ram ve 512 hafıza koyarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mustafa kahveci
Öncelikle hayırlı olsun telefonların içeriğini araştıran biri olarak söylüyorum honor 90 f/p telefonlardan biridir o konuda şüpheniz olmasın bu fiyatlara zaten alabileceğiniz en iyi telefonlardan bir tanesini almışsınız fikir alın
ama kafanız karışmasın emin olun tam f/p bir telefondur önerim var mı diye sorarsanız eğer 1-2 bin tl daha ekleyebiliyorsanız poco f5 alın yoksa bu telefonda iyidir şimdiden hayırlı olsun :)

Grambel16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
E.Y
Siparişim 1 adeti kargoya verildi
Kulaklıklar henüz kargoya verilmedi sanırım daha Türkiye ye gelmedi 8 Eylül teslim tarihi idi erken gönderim sağlıyorlar
Screenshot_20230826_155343_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Grambel16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
E.Y
poco f5 mi bumu sizce
F5 kullandım efsane güzel ve hızlı cihazdı
Kamerası da mükemmel detaylar yakalıyordu.
Fiyatı ile alakalı ve artilarini da olaya dahil edersek hediye kulaklık ve sepette 1k indirim oyumu bu cihazdan yana kullanırım 2 ayrı hesaptan 2 adet sipariş verdim :) yeşil kargoya verildi mavi de hareket yok henüz

egefitness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
mehmet
F5 kullandım efsane güzel ve hızlı cihazdı
Kamerası da mükemmel detaylar yakalıyordu.
Fiyatı ile alakalı ve artilarini da olaya dahil edersek hediye kulaklık ve sepette 1k indirim oyumu bu cihazdan yana kullanırım 2 ayrı hesaptan 2 adet sipariş verdim :) yeşil kargoya verildi mavi de hareket yok henüz
Hocam teşekkür ederim birde sizce evde ipad 8 var geçen garantisi bitmeden garantiye yolladım bataryası dhaa 93 müş yani sıfır gibi sizce onuda tanıdığa satıp 2. el s23 almakmı mantıklı yoksa satmadan sadece poco veya honor almakmı

Grambel16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
E.Y
Hocam teşekkür ederim birde sizce evde ipad 8 var geçen garantisi bitmeden garantiye yolladım bataryası dhaa 93 müş yani sıfır gibi sizce onuda tanıdığa satıp 2. el s23 almakmı mantıklı yoksa satmadan sadece poco veya honor almakmı
S23 düz modelin pili 3900 Mah olarak görmüştüm bana düşük gelmişti.
S22 ultra da kullandım 12 512 versiyonu aşırı ısınıp pili 1 günü çıkartmıyordu ama. Zoom olayı çok iyiydi aşırı büyük kaba diye sattım..
Honor kampanyası bitmeden cihazı kulaklık hediyesi ve 1k indirimle al ipad satınca paranı kartına yatırırsın

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Hem OİS hem 7+ GEN 2 için ben POCO F5 tercih ederdim.

Top Bottom