Neler Yeni

Honor Band 4 incelemesi !

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Merhabalar efenim kendime bir ara a101 de indirimde 200 tl ye düşen akıllı saati almıştım modelimizin ismi Honor Band 4
- Kutu ve kutu içeriği
Olmazsa olmazlarımızdan kutu içeriğine geldik ürünün kutusu bu şekilde :
IMG_20200715_141258.jpg

- Kutu içeriği
Ürünümüzün kutu içeriğinden çıkanlar:
- Bir adet kullanım kılavuzu
- Bir adet şarj cihazı
- Bir adet siyah type c kablo
- Ve tabii ki de saatimiz :)

Kutuda yazan bazı özellikler (hepsini kendi
İngilizcem ile çevirdim :) ) :
- Amoled renkli ekran
- Huawei anlık kalp ritmi izleme
- uyku izleme ve uyku istatistikleri
- 50 metreye kadar suya dayanıklılık
- Akıllı mesajlaşma
- 14 gün normal kullanımda pil ömrü

Evet, benim kullanırken hoşuma giden amoled renkli ekran özelliği saatimizin arayüzünde bir sürü uygulama var bunlar :
IMG_20200715_143420.jpg

IMG_20200715_143448.jpg

IMG_20200715_143508.jpg

IMG_20200715_143523.jpg

Ne yazık ki mi band 4 gibi istediğimiz gibi değiştiremiyoruz 4 tane mevcut benim en beğendiğim yeşilli olan :)
Saatin bir sürü farklı özelliği var bunlar :
IMG_20200715_143952.jpg

Adımlarınızı, kaç kalori yaktığınızı, kaç metre yürüdüğümüzü, yürürken yada koşarken kalp atışınızı, hatta bir adımınızın ortalama kaç metre yada santimetre olduğunu görebilirsiniz
IMG_20200715_143957.jpg

Kalp ritminizi buraya tıklayarak ölçebilirsiniz
IMG_20200715_144001.jpg

Burada da Huawei Health uygulamasına bağladığınızda kaç saat ve kaç dakika uyuduğunuzu gösteriyor
IMG_20200715_144006.jpg

Burada da antrenman modu var üzerine tıkladığınızda bir sürü farklı mod var koşma yüzme yürüme bisiklet sürme yoga gibi birbirinden farklı modlar var
IMG_20200715_144014.jpg

Burada da saatimizin ayarlarını yapabileceğiniz ekranı görüyorsunuz yeniden başlatma sıfırlama sessize alma kronometre zamanlayıcı gibi şeyleri kontrol edebilirsiniz
IMG_20200715_144018.jpg

Burada da saati telefonunuza bağladığınızda gelen bildirimleri görebileceğiniz bir ekran var
Evet, saatimizin özellikleri bunlar şimdide biraz kendi deneyim ve düşüncelerimden bahsedeyim saat hakkında
Saati ben 200 tl ye garantili bir şekilde almıştım şimdi internette hepsiburadada 280 TL gibi bir fiyatı var.
Diğer markaların bu segment teki rakiplerine göre rekabetçi bir fiyatta diyebilirim bu saatin rakibi mi band 4.
Saatin kordonları sıcakta terletmiyor yumuşak ve kaliteli bir malzemeden yapıldığını belli ediyor.
Ekran boyutunun neredeyse 1 inç olması güzel bir özellik rahat bir kullanım sağlıyor ekran hassasiyeti konusunda bir sıkıntısı yok
Evet, geldik incelememizin sonuna bu bağlamda ben saati beğendim (zaten onun için aldım :) ) ben aldığım zaman mi bnad 4 in fiyatı fırlamıştı o yüzden bunu aldım alternatif olarak mi band 4 de düşünülebilir eğer sizde almak isterseniz indirim bekleyin derim incelemeyi beğendiyseniz beğen reaksiyonu verebilirsiniz. İyi günler.

ghrian

80+ Bronze
Merhabalar efenim kendime bir ara a101 de indirimde 200 TL ye düşen akıllı saati almıştım modelimizin ismi Honor Band 4
- Kutu ve kutu içeriği
Alıntıyı görüntüle
- Kutu içeriği
- Bir adet şarj cihazı

- Amoled renkli ekran
- Akıllı mesajlaşma

Evet, benim kullanırken hoşuma giden amoled renkli ekran özelliği saatimizin arayüzünde bir sürü uygulama var bunlar :
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Ne yazık ki mi band 4 gibi istediğimiz gibi değiştiremiyoruz 4 tane mevcut benim en beğendiğim yeşilli olan :)
Alıntıyı görüntüle
Adımlarınızı, kaç kalori yaktığınızı, kaç metre yürüdüğümüzü, yürürken yada koşarken kalp atışınızı, hatta bir adımınızın ortalama kaç metre yada santimetre olduğunu görebilirsiniz
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Burada da Huawei Health uygulamasına bağladığınızda kaç saat ve kaç dakika uyuduğunuzu gösteriyor
Alıntıyı görüntüle
Burada da antrenman modu var üzerine tıkladığınızda bir sürü farklı mod var koşma yüzme yürüme bisiklet sürme yoga gibi birbirinden farklı modlar var
Alıntıyı görüntüle
Burada da saatimizin ayarlarını yapabileceğiniz ekranı görüyorsunuz yeniden başlatma sıfırlama sessize alma kronometre zamanlayıcı gibi şeyleri kontrol edebilirsiniz
Alıntıyı görüntüle
Burada da saati telefonunuza bağladığınızda gelen bildirimleri görebileceğiniz bir ekran var
Evet, saatimizin özellikleri bunlar şimdide biraz kendi deneyim ve düşüncelerimden bahsedeyim saat hakkında
Saati ben 200 TL ye garantili bir şekilde almıştım şimdi internette hepsiburadada 280 TL gibi bir fiyatı var.
Diğer markaların bu segment teki rakiplerine göre rekabetçi bir fiyatta diyebilirim bu saatin rakibi mi band 4.
Saatin kordonları sıcakta terletmiyor yumuşak ve kaliteli bir malzemeden yapıldığını belli ediyor.
Ekran boyutunun neredeyse 1 inç olması güzel bir özellik rahat bir kullanım sağlıyor ekran hassasiyeti konusunda bir sıkıntısı yok
Evet, geldik incelememizin sonuna bu bağlamda ben saati beğendim (zaten onun için aldım :) ) ben aldığım zaman mi bnad 4 in fiyatı fırlamıştı o yüzden bunu aldım alternatif olarak mi band 4 de düşünülebilir eğer sizde almak isterseniz indirim bekleyin derim incelemeyi beğendiyseniz beğen reaksiyonu verebilirsiniz. İyi günler.
Ellerinize sağlık

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Merhabalar efenim kendime bir ara a101 de indirimde 200 TL ye düşen akıllı saati almıştım modelimizin ismi Honor Band 4
- Kutu ve kutu içeriği
Alıntıyı görüntüle
- Kutu içeriği
- Bir adet şarj cihazı

- Amoled renkli ekran
- Akıllı mesajlaşma

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Saati ben 200 TL ye garantili bir şekilde almıştım şimdi internette hepsiburadada 280 TL gibi bir fiyatı var.
Ellerine sağlık ben xiaomiyi tercih ederim ama.

Pilavli Borek

80+ Bronze
reis çok uğraşmışsın belli ellerine sağlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,552
Üyeler
165,694
Son üye
god of konsol