yok şuanlık pro var apex daha gelmedi ona elle mi indiriyoruz dosya olarak?Driverdan
hayır drıver üzerinden guncellıyorsun konuda mesajları varyok şuanlık pro var apex daha gelmedi ona elle mi indiriyoruz dosya olarak?
birisi actıgını ve pan 1080 cıtıgını yazmıstı resımda vardıpro için mcu resmi olan varmı içini açan biri.
Prosuda apexide pan180. Pan180 gayet iyi bir mcu sorunsuz 4khz oynatırpro için mcu resmi olan varmı içini açan biri.
ürün içinden bir kablo çıkıyor , o kablonun bir ucunu dock a (sarj istasyonu) bir ucunu da bilgisayarının usb girişine takıyorsun , sonra sarj istasyonunu fareye yakın bir yere konumlandırıyorsun ve kullanmaya başlıyorsun bu kadar. Dock hem sarj etmek için hem de kablosuz bağlantı için kullanılıyor. Cihazı sarj etmek için Dock üzerindeki girişe oturtuyorsun bu kadar.Arkadaşlar bir şey sorabilirmiyim?
Ben daha önce kablosuz standli bir mouse kullanmadım, o yüzden aj159pro ile 2.4g ve kablolu olarak nasıl bağlantı kurulabiliyor bilmiyorum nasıl şarj ediliyor veya 8khz ye fln nasıl alınıyor bana bilgi verebilirmisiniz hepsi hakkında.
Peki 2.4g ile nasıl bağlanıyor?ürün içinden bir kablo çıkıyor , o kablonun bir ucunu dock a (sarj istasyonu) bir ucunu da bilgisayarının usb girişine takıyorsun , sonra sarj istasyonunu fareye yakın bir yere konumlandırıyorsun ve kullanmaya başlıyorsun bu kadar. Dock hem sarj etmek için hem de kablosuz bağlantı için kullanılıyor. Cihazı sarj etmek için Dock üzerindeki girişe oturtuyorsun bu kadar.
Dediğim gibi dock u bilgisayara bağlıyorsun ve mousen otomatik olarak 2.4 ghz ile bağlanıyor. Dock aynı zamanda 2.4 ghz alıcı görevi görüyor.Peki 2.4g ile nasıl bağlanıyor?