Neler Yeni

AJAZZ aj159pro/apex karşılaştırma inceleme

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Shoto Todoroki
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

2-4khz şarj ne kadar gider bilgim yok. 8khz şarj testi yapıyorum. Şarj bitmeye yakın takılmalar başlar(8khz)
Hocam zahmet olacak ama link falan var mı pronun driverı için?

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Shoto Todoroki

Palo DAYI 👑

80+ Gold
hocam bunu indirdim bana bi tane driver güncellemesi yapmak ister misin dedi yaptım bu kadar mıydı yani ben elle kendimiz dosya yüklicez falan sanmıştım.
Sende apexmi var

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sami Yusuf Aksu
bunun hz nerden ayarlıyoz

arkadaş driver kapalıyken şarjda mouse un hangi değerlerde olduğunu gösteriyormu diye sormuştu.
ürünün dock ve yazılımdaki şarj değeri bozuk. sürekli 4-8 khz karışık kullanıyorum. ürün düşük şarj seviyesine yakınken veya şarj seviyesi (dock ta %40 seviyesindeydi fakat tahmınımce 5-10 kalmıştı) düştüğünde kasma basmama duraksama yaptı.
hz'i nereden ayarlıyoruz acaba

Son düzenleme:

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
enes hünkar
hocam bunu indirdim bana bi tane driver güncellemesi yapmak ister misin dedi yaptım bu kadar mıydı yani ben elle kendimiz dosya yüklicez falan sanmıştım.
apex için geçerli o

bunun hz nerden ayarlıyoz

hz'i nereden ayarlıyoruz acaba
driver parameter kısmından

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Rıfat Avcı
Knk dashboardın da Logitech G Pro X Superlight yazıyor apex, pro, logitech arasında hangisini tercih edersin apexi kullanmamışssın ama apex prodan bir iki tık daha iyi.
Valla superlightı yeni sattım proya geçtim hiç bir fark yok hatta ajazz daha iyi hissettirdi bana

Yapı kalitesi olarak superlight bir tık daha kaliteli ama performans olarak ajazz daha performanslı

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Valla superlightı yeni sattım proya geçtim hiç bir fark yok hatta ajazz daha iyi hissettirdi bana

Yapı kalitesi olarak superlight bir tık daha kaliteli ama performans olarak ajazz daha performanslı
takılma falan yok demı 4k ve 8 k da benimde işlemci aynı suaanda m800 ultra ile takılmadan oynuyorum 4kda bakalım apex gelirse onla kıyaslıcam

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Rıfat Avcı
takılma falan yok demı 4k ve 8 k da benimde işlemci aynı suaanda m800 ultra ile takılmadan oynuyorum 4kda bakalım apex gelirse onla kıyaslıcam
Yok. Fena bir şey ya. Ben apex gelse bile proyu kullanırım herhalde. Hem rengi beyaz hem de zerre sorun yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,104
Üyeler
159,575
Son üye
furkn423
Top Bottom