2 tane mavi apex alan benim eşgalapexte batarya sorunlu sanırım. yüzde 40 şarj gösterirken masaüstünde 20 dk da durduğu yerde sıfıra düşmüş.
kesinlikle yazılım ve dock taki şarj göstergesi bozuk. umarım ilerde düzelir. şarj ful göstermesine rağmen mouse 1 saattir şarj alıyor.2 tane mavi apex alan benim eşgal Alıntıyı görüntüle
iade etsem 600 tl çöp olacak GEREK yok gibi yolda çünkükesinlikle yazılım ve dock taki şarj göstergesi bozuk. umarım ilerde düzelir. şarj ful göstermesine rağmen mouse 1 saattir şarj alıyor.
2 saat oldu neredeyse şimdi fullendi. not aldım saati. 8khz e çektim bakalım kaç gün gidecek. dock ile yazılıma değil mouse üstündeki ışığa bakın.iade etsem 600 tl çöp olacak GEREK yok gibi yolda çünkü
ışığa göre boşalıyorsa sıkıntı yok dockla işim yok gif koysam yeter2 saat oldu neredeyse şimdi fullendi. not aldım saati. 8khz e çektim bakalım kaç gün gidecek. dock ile yazılıma değil mouse üstündeki ışığa bakın.
ilerde pil ölünce değişişimi de kolay benim ondan da aldım diyebilirim2 saat oldu neredeyse şimdi fullendi. not aldım saati. 8khz e çektim bakalım kaç gün gidecek. dock ile yazılıma değil mouse üstündeki ışığa bakın.
ışık sadece şarj olurken veya bitmesine çok az kala yanıyor. şarjın ne kadar kaldığını ışık yanana kadar bilemiyorsun çok büyük bir sorun. oyunun ortasında ışığı yanıp bitmesini istemezsin.ışığa göre boşalıyorsa sıkıntı yok dockla işim yok gif koysam yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilerde pil ölünce değişişimi de kolay benim ondan da aldım diyebilirim
usta ne oldu bakabildin mi aydınlatır mısın biziışık sadece şarj olurken veya bitmesine çok az kala yanıyor. şarjın ne kadar kaldığını ışık yanana kadar bilemiyorsun çok büyük bir sorun. oyunun ortasında ışığı yanıp bitmesini istemezsin.
3-4 gün sonra belli olur durumu. şuanlık sıkıntı yokusta ne oldu bakabildin mi aydınlatır mısın bizi
Yüzde sorunu Ajazz ın genel ürünlerinde var gibi , ak992 klavyemin sarj durumunu yazılım genel olarak yanlış gösteriyor. Umarım tek sıkıntısı sarj göstergesi olur3-4 gün sonra belli olur durumu. şuanlık sıkıntı yok
kargo takip sürecini atabilirmisiniz3-4 gün sonra belli olur durumu. şuanlık sıkıntı yok
Harbi bu arada benim klavyede ayni aynısı bendede varYüzde sorunu Ajazz ın genel ürünlerinde var gibi , ak992 klavyemin sarj durumunu yazılım genel olarak yanlış gösteriyor. Umarım tek sıkıntısı sarj göstergesi olur