Neler Yeni

AJAZZ aj159pro/apex karşılaştırma inceleme

oEnesQlf

80+ Silver
apexte batarya sorunlu sanırım. yüzde 40 şarj gösterirken masaüstünde 20 dk da durduğu yerde sıfıra düşmüş. :kekw:
kral siyah apex almıştım son gün sence iptal ediyim mi wraithe stok gelince vxe mad r alacağım

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Rıfat Avcı
Apexte sorun çıkması beni biraz ürküttü açıkçası. Başka apexi gelip test eden var mı?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
apexte batarya sorunlu sanırım. yüzde 40 şarj gösterirken masaüstünde 20 dk da durduğu yerde sıfıra düşmüş. :kekw:
acaba bu olay uyku modundan dolayı olabilirmi hani onu sıfıra cekmıstınya cekmesen bellı bır sureye koysan ne olur acaba cunku sen onu kapatınca mouse sureklı baglantı halınde kalıyor bosta olsa bıle

Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
enes hünkar
acaba bu olay uyku modundan dolayı olabilirmi hani onu sıfıra cekmıstınya cekmesen bellı bır sureye koysan ne olur acaba cunku sen onu kapatınca mouse sureklı baglantı halınde kalıyor bosta olsa bıle
değil. uyku modundan olsa 3. gün yapmazdı ilk günde yapardı. fulledim şarjını bitene kadar kaç gün gideceğini takip edicem. sanırım dock ekranında yazan değer ve yazılımda gösterilen değerlerin ikiside hatalı. 3-4 güne belli eder

Palo DAYI 👑

80+ Gold
değil. uyku modundan olsa 3. gün yapmazdı ilk günde yapardı. fulledim şarjını bitene kadar kaç gün gideceğini takip edicem. sanırım dock ekranında yazan değer ve yazılımda gösterilen değerlerin ikiside hatalı. 3-4 güne belli eder
ozaman aksam kacta bırakıtıgına da dikkat et bence cunku sabah düşmüşse bence uyku modundan olabılır derın kıs uykusu modu varmı şurdakı gıbı mesela .
Bu m800 ultranın driveri ama ornek olsun dıye atıyorum soldakı derın kıs uykusu modu sagdakı uyku modu uyku modu 5dk ya ayarlı

Ekran Görüntüsü (603).png

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Rıfat Avcı
Hocam 8k da kullanıp şarjı 1 günde sıfırlayıp deneyebilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
enes hünkar
ozaman aksam kacta bırakıtıgına da dikkat et bence cunku sabah düşmüşse bence uyku modundan olabılır derın kıs uykusu modu varmı şurdakı gıbı mesela .
Bu m800 ultranın driveri ama ornek olsun dıye atıyorum soldakı derın kıs uykusu modu sagdakı uyku modu uyku modu 5dk ya ayarlı

Alıntıyı görüntüle
yukarda belirttim 20 dk da durduğu yerde yüzde 40tan 0 a düştü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 8k da kullanıp şarjı 1 günde sıfırlayıp deneyebilir misiniz?
1 günde 8khz ile bitmiyor. driver ve dock taki ekran batarya yüzdesi bozuk. dolu göstermesine rağmen hala daha şarj alıyor

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Rıfat Avcı
yukarda belirttim 20 dk da durduğu yerde yüzde 40tan 0 a düştü
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 günde 8khz ile bitmiyor. driver ve dock taki ekran batarya yüzdesi bozuk. dolu göstermesine rağmen hala daha şarj alıyor
Şarj göstergesi pek sorun değil de 40 saniyelik takıntı büyük bir sorun bence. Benim apex gelince deneyeceğim bu tarz sorunlar olursa apex iade olur proyu kullanırım.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Şarj göstergesi pek sorun değil de 40 saniyelik takıntı büyük bir sorun bence. Benim apex gelince deneyeceğim bu tarz sorunlar olursa apex iade olur proyu kullanırım.
iade edince vergiyi veriyolarmı geriye acaba ?

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Top Bottom