Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Honor Chooice Band 790tl

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,603
İsim
Emre siyah
60hz ve amoled ekranı var şarjı gayet iyi gidiyor ürünü bayadır kullanıyorum ilk türkiyeye geldiği zamanlarda 999tlye almştım sormak istediğiniz olursa sorabilirsiniz. Büyük bir indirimi yok bu arada dönem dönem bu paralara düşüyor.

erenboey7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Eren
60hz ve amoled ekranı var şarjı gayet iyi gidiyor ürünü bayadır kullanıyorum ilk türkiyeye geldiği zamanlarda 999tlye almştım sormak istediğiniz olursa sorabilirsiniz. Büyük bir indirimi yok bu arada dönem dönem bu paralara düşüyor.
tatlı indirim olmuş, saat arayan varsada suan hbde indirimde havit m9038 proyu öneririm.

parayı çöpe atarım daha hayırlı bu saat ne böyle :kekw:

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,603
İsim
Emre siyah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ben bu tarz ucuz ve kısa ömürlü saatlere karşıyım mi band türevi saatler bunlarda
Ucuz derken bu tarz saatler zaten bu fiyatlarda ve kısa ömürlü falan da olduklarını düşünmüyorum b*mden aldığın 200 liralık saatlerler hiç alakası yok bunların

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Göksel
bende de mi band 6 var yıllardır kullanıyorum denize giriyorum duvara kaç kere çarptım saati hala taş gibi şarjı 1 hafta gidiyor bilmeden yorum yapmayalım lütfen

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Ömür AYCIL
telefon bağlantısı otomatik olarak bağlanıyor mu sağlıklı mı mesela uzaklaştık koptu diyelim yaklaşınca istisnasız bağlanıyor mu. tema çeşitliliği nasıl uygulaması başarılı ve kullanışlımı

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,603
İsim
Emre siyah
telefon bağlantısı otomatik olarak bağlanıyor mu sağlıklı mı mesela uzaklaştık koptu diyelim yaklaşınca istisnasız bağlanıyor mu. tema çeşitliliği nasıl uygulaması başarılı ve kullanışlımı
otomatik bağlanıyor ,tema çeşitliliği bence yeterliydi uygulamasından da kendiniz seçebiliyorsunz temayı, uygulama gayet kullanışlı uyku takibi adım sayar vs gayet iyi.

Top Bottom