Neler Yeni

Android Honor Magic 7 Pro 512 GB 12 GB Ram 59.999TL ile satışta

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
stabillik olarak.
MagicOS gayet stabil bir arayüz. Gereksiz uygulama yok. Samsung'un arayüzü OneUI gereksiz uygulama fışkırıyor mesela. Çin markaları arasında en iyi arayüz Honor'da. Ayrıca Honor Magic 7 Pro ile günceleme süresi 5 yıl'a çıktı 5 yıl güncelleme gayet iyi bir süre diğer Çin markaları ile karşılaştırdığımızda. Honor Tecno vb. gibi abuksubuk bir marka değil.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,846
İsim
Oğuz
Son 5 yıldır neredeyse aynı cihazı ısıtıp ısıtıp satan samsung android'in yazılım,arayüz olarak en iyisi olduğu yılların ekmeğini yemeğe devam ediyor. İphone için zaten diyecek bir şey yok paran var ise alır geçersin. Ama artık oyun değişiyor, rakiplerde gayet kaliteli ürünler çıkarıyor ve değerlendirmeyi hak ediyorlar.
Her marka öyle ki hocam. Şu an ısıtıp ıstıp koymayan bir marka yok. Misal S25 Ultra da gereksiz benim için. O kadar çok model ve marka var ki insanın aklı karışıyor. Genel itibariyle bakınca benim en çok beğendim S24 Ultra. Çok paran vardır zenginsindir o zaman da pek takmadan alırsın iPhone 15-16 geçersin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

MagicOS gayet stabil bir arayüz. Gereksiz uygulama yok. Samsung'un arayüzü OneUI gereksiz uygulama fışkırıyor mesela. Çin markaları arasında en iyi arayüz Honor'da. Ayrıca Honor Magic 7 Pro ile günceleme süresi 5 yıl'a çıktı 5 yıl güncelleme gayet iyi bir süre diğer Çin markaları ile karşılaştırdığımızda. Honor Tecno vb. gibi abuksubuk bir marka değil.
Kötü demiyorum mutlaka iyidir zaten. S24 Ultra ile kıyaslayınca aynı fiyattan dolayı ben S24 Ultra yönelirim demek istiyorum kısacası. Hatalara bakmayınca Xiaomi de çok iyi. 13T Pro var 20 dakikada sarj ediyorum. Foto tarafına gelince de iPhone 13'den daha iyi. 15 bin TL'ye kaçak alıp şu performans fazlasıyla tatmin edici. Beğenmediğim yönü stabillik ve yazılım. Haftada 1 kafasına göre bir anda reset atan bir telefon niye mesela.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Her marka öyle ki hocam. Şu an ısıtıp ıstıp koymayan bir marka yok. Misal S25 Ultra da gereksiz benim için. O kadar çok model ve marka var ki insanın aklı karışıyor. Genel itibariyle bakınca benim en çok beğendim S24 Ultra. Çok paran vardır zenginsindir o zaman da pek takmadan alırsın iPhone 15-16 geçersin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kötü demiyorum mutlaka iyidir zaten. S24 Ultra ile kıyaslayınca aynı fiyattan dolayı ben S24 Ultra yönelirim demek istiyorum kısacası. Hatalara bakmayınca Xiaomi de çok iyi. 13T Pro var 20 dakikada sarj ediyorum. Foto tarafına gelince de iPhone 13'den daha iyi. 15 bin TL'ye kaçak alıp şu performans fazlasıyla tatmin edici. Beğenmediğim yönü stabillik ve yazılım. Haftada 1 kafasına göre bir anda reset atan bir telefon niye mesela.
Takip ettiğim kadarı ile magicos 8 ve sonrası 9 ile gayet başarılı görünüyor.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Link tekrar açıldı sizce bu şekilde alınır mı?
1739208537066.png

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,128
İsim
kilan embappe

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
C.S.
Bunun yeirne vivo x200 pro alınmalı.
Kesinlikle katılıyorum. Vivo kamera, batarya ve ram konusunda üstün. Ancak arada 7k fark var. Bir de vivo'da internet sitesinde cihazın nasıl kalite testlerinden geçirildiği tek tek yazılmış. Honorda bunu göremedim. Tabi bu Honor'un kalitesiz olduğu anlamına gelmez ama Vivo kadar da kendine güvenmediği ortada.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Gökhan
Kesinlikle katılıyorum. Vivo kamera, batarya ve ram konusunda üstün. Ancak arada 7k fark var. Bir de vivo'da internet sitesinde cihazın nasıl kalite testlerinden geçirildiği tek tek yazılmış. Honorda bunu göremedim. Tabi bu Honor'un kalitesiz olduğu anlamına gelmez ama Vivo kadar da kendine güvenmediği ortada.
lansman fiyatı 60k idi alan aldı şuan 65k yapmışlar

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,426
İsim
Bilal Tepe
İşlemcide çok fark varmı emin değilim

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,313
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Huawei genleri taşıyan güzel bir marka honor. Huawein Google olan versiyonu gibi. Son çıkan modelleri gibi pahalı çıkmadı bu model. Yurtdışından almayı düşünüyom bende yaza doğru

Top Bottom