Öneri Honor magic 7 pro alınır mı sizce?

MahlukAbi

80+
Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar güncel fiyat 55.350₺ sizce 1 yıl geçmesine rağmen alınır mı? Diğer telefonlara göre daha çok kafama yattı ancak 1 yıllık olması tereddüte düşürdü bir de fiyatı artmış eskiye göre. Sizce alınır mı? Alınmazsa 60k ya kadar telefon önerisine açığım.

Fiyatı çok arttı bence 50binden buralara geldi. Bu paraları hakettiğini düşünmüyorum şuan için
bu ay içinde s26 serisi tanıtılacak belki fiyatlarda değişiklik yapabilir ufak capı bilemiyorum

Arkadaşlar güncel fiyat 55.350₺ sizce 1 yıl geçmesine rağmen alınır mı? Diğer telefonlara göre daha çok kafama yattı ancak 1 yıllık olması tereddüte düşürdü bir de fiyatı artmış eskiye göre. Sizce alınır mı? Alınmazsa 60k ya kadar telefon önerisine açığım.
51.500 e aldım 5 aydır kullanıyorum bu zamana kadar bir sıkıntı yaşatmadı memnunum

51.500 e aldım 5 aydır kullanıyorum bu zamana kadar bir sıkıntı yaşatmadı memnunum
Genel olarak ön kamera performansından kötü bahsetmişler bir de magicos 10 geldi mi? Geldiyse ne gibi iyi ve kötü tarafları var acaba yazarsanız çok sevinirim.

Geri