Honor Magic Pad 2 VS Xiaomi Pad 7 Pro Hangisi Alınmalı?

Hocam ben Honor'a pek güvenemiyorum ne bileyim yani çok bilindik bir marka değil belki arayüzde sorun falan olur diye korkuyorum :(
Honor yılların markası hocam ne gibi bir sıkıntı olacak ki?
YouTube dan inceleme videolarını izleyin gayet güzel cihaz. Ancak benzer bütçede kullanım amacınıza göre iPad vs. tercih edebilirsiniz. iPad Air olması lazım o bütçe bandında. Tabi ki Amoled artısından vazgeçmek zorundasınız güç için.

Honor yılların markası hocam ne gibi bir sıkıntı olacak ki?
YouTube dan inceleme videolarını izleyin gayet güzel cihaz. Ancak benzer bütçede kullanım amacınıza göre iPad vs. tercih edebilirsiniz. iPad Air olması lazım o bütçe bandında. Tabi ki Amoled artısından vazgeçmek zorundasınız güç için.
Honor'u aldım ama hiç tatmin etmedi iade ettim :(

Xiaomi pad 7 pro ve honor pad 2 ikiside oldukça güzel cihaz lakin bana sorarsanız Xiaomi pad 7 pro alırdım
Xiaomi pad 7 proda winplay engine adlı bir uygulama üstüne çalışıyorlar bu uygulama ile Windows oyunlarini çalıştırabilecegiz bakın

Ne açıdan tatmin etmedi hocam söyleyin bizde bilgilenelim
Ekran asla aldığı övgüleri hak etmiyor, Oled Oled diye baş tacı edildi hatta bu fiyat bandında Oled olması benide şaşırtıyordu fakat gel gör ki Oled'inde kalitesiz olanı varmış. 500 nit parlaklığı olan Pad 5 ile resmen aynı parlaklıkta aynı panelde görüntü veriyor.

İşlemci rezalet, yahu en son işlemci diyoruz ama Pubg giriyoruz daha 10dk geçmeden FPS yerlerde oluyor. İşlemci ısınmıyor ama performans kaybı oluyor çok garip. Pubg kapatıyorsunuz bide ne göreceksiniz arayüzde de FPS düşüşü olmaya başlamış. Rezalet ötesi Android tablet almayın.

Hatta sadece tablet ile sınırlı kalmayın, üst segment Androidler dışında hiçbir Android cihaz almayın rezil bir deneyim.

kardeşimde honor var ve gerçekten çok güzel bence.Tam bir ipad hissiyatı veriyor.

Geri