Neler Yeni

Honor pad 9 kalem+klavye 11 bin TL alınır mı?

KlausM

80+ Silver
Ne amaçla kullanacaksınız

elemin

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne amaçla kullanacaksınız
Üniversitede not almak için , arada bir şeyler izlerim 2k olması o yüzden hoşuma gitti oled modeli 25 bindi, chatgpt vs kullanmak , kitap okumak belki arada hayday ya da bulmaca tarzı oyunlar oynarım

KlausM

80+ Silver
Üniversitede not almak için , arada bir şeyler izlerim 2k olması o yüzden hoşuma gitti oled modeli 25 bindi, chatgpt vs kullanmak , kitap okumak belki arada hayday ya da bulmaca tarzı oyunlar oynarım
Benim hoşuma gitti ben basit işlerim için alırdım daha detaylı inceleme için;

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet00347
Alınır yanında klavye ve kalem olmasa alınmaz ama

elemin

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Henüz almadıysan kaçırma derim indirime girmiş 9k şuan

Hocam 256 gb modeli + klavyeli kılıf ve kalem için 2 k fark değmez mi 11 k daha worth değil mi? Ben şuanki vatan fiyatından değil de 11 bine düştüğünde almıştım şuan 12 bin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu anda 8/128 versiyonu çok iyi fiyatta. Kalem ve klavye önemli değilse alabilirsin.
Hocam 256 gb modeli + klavyeli kılıf ve kalem için 2 k fark değmez mi 11 k daha worth değil mi? Ben şuanki vatan fiyatından değil de 11 bine düştüğünde almıştım şuan 12 bin.

Top Bottom