Honor pad 9 kalem+klavye 11 bin TL alınır mı?

elemin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,679
Ne amaçla kullanacaksınız

Ne amaçla kullanacaksınız
Üniversitede not almak için , arada bir şeyler izlerim 2k olması o yüzden hoşuma gitti oled modeli 25 bindi, chatgpt vs kullanmak , kitap okumak belki arada hayday ya da bulmaca tarzı oyunlar oynarım

Üniversitede not almak için , arada bir şeyler izlerim 2k olması o yüzden hoşuma gitti oled modeli 25 bindi, chatgpt vs kullanmak , kitap okumak belki arada hayday ya da bulmaca tarzı oyunlar oynarım
Benim hoşuma gitti ben basit işlerim için alırdım daha detaylı inceleme için;

Şu anda 8/128 versiyonu çok iyi fiyatta. Kalem ve klavye önemli değilse alabilirsin.

Henüz almadıysan kaçırma derim indirime girmiş 9k şuan

Hocam 256 gb modeli + klavyeli kılıf ve kalem için 2 k fark değmez mi 11 k daha worth değil mi? Ben şuanki vatan fiyatından değil de 11 bine düştüğünde almıştım şuan 12 bin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu anda 8/128 versiyonu çok iyi fiyatta. Kalem ve klavye önemli değilse alabilirsin.
Hocam 256 gb modeli + klavyeli kılıf ve kalem için 2 k fark değmez mi 11 k daha worth değil mi? Ben şuanki vatan fiyatından değil de 11 bine düştüğünde almıştım şuan 12 bin.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam hangi tableti aldınız acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,736
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri