🔥İndirim Honor Pad 9 + Klavye ve Kalem 11.599 TL 🔥🔥🔥

bende var aynı tabletten alalı 1 ay oluyor , 10k ya bırakabilirim . Kalemsiz hali

Şimdi anlamadım çizim vb işimiz yoksa oyun ve film dizi izlemek için hangi tablet alınır ekran kalitesi olarak ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar yazıp yazıp nie gidiyorsunuz?

Son düzenleme:
ben kalemsiz halini bu fiyata aldım dostum zaten, kalemi varda vermiyor değilim yani. Keza ben 10k ya almadım ve ürün 1 ay felan oluyor alalı. Ezbere konuşmazsak iyi olurdu

Şimdi anlamadım çizim vb işimiz yoksa oyun ve film dizi izlemek için hangi tablet alınır ekran kalitesi olarak ?

Bu paralara redmi pad pro daha iyi şuan kendi sitesinde 10600 sanırım

aldığınız fiyata satmaya mı çalışıyorsunuz yani :D hahaha neler görüyoruz forumda her gün şok ediyor gerçekten.
ben kalemsiz halini bu fiyata aldım dostum zaten, kalemi varda vermiyor değilim yani. Keza ben 10k ya almadım ve ürün 1 ay felan oluyor alalı. Ezbere konuşmazsak iyi olurdu

Kanka afedersin de ***** mı bu adamlar. Senden ikinci el kalemsiz 10 bine alsınlar. İpad mi bu

Konudaki tablet (Honor Pad 9) alınabilir. IPS LCD ekran teknolojisi ve 120 Hz ekran yenileme hızı kullanıyor. Samsung Tab S9 FE'nin ekranı zayıf TFT LCD ekran teknoljisi ve 90 Hz ekran kullanıyor.

Ürünün piyasa fiyatı belli. O tableti 2. elde 10 bin liraya sağır, dilsiz ve kör birine yine satamazsınız. Taş çatlasa 8000-8.500 TL falan eder...

Geri