Gördüm ama bir sürü farklı klavyesi vardı karar veremedim. Bu bütçeye kullanım alanlarına uygun kaliteli bir tane önerir misin?Logitech"in ürünlerine bak istersen
USB dönüştürücü niye? Bluetoothlu değil mi?Hocam bağlantı kurman için usb dönüştürücü de alman lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
LOGITECH MK295 Q TR SESSİZ KABLOSUZ KLAVYE MOU - PttAVM
LOGITECH MK295 Q TR SESSİZ KABLOSUZ KLAVYE MOUSE SET BEYAZ 920-010089 LOGITECH MK295 Q TR SESSİZ KABLOSUZ KLAVYE MOUSE SET BEYAZ 920-010089 - 2025www.pttavm.com
Dongle ile kullanılabiliyor.USB dönüştürücü niye? Bluetoothlu değil mi?
Nasıl yani? Honor kendi klavyesini Türkiyede satsaydı almayı düşünürdüm. Android uyumludur ibaresi tabletle uyumlu olduğunu göstermez mi?O cihazların kendi bluetooth bağlantı takıntıları var. Her birinin kendisinin. Başka cihazı tanımaz.
Dizüstü almalıydın. Böyle uğraşmazdın.
Satıyor mu?Nasıl yani? Honor kendi klavyesini Türkiyede satsaydı almayı düşünürdüm. Android uyumludur ibaresi tabletle uyumlu olduğunu göstermez mi?
Türkiye sayfasında göremedim hayır. Yurtdışı sayfasında var sadece. Ayrıca trendyolda falan 1000 TL'ye honor uyumlu klavye fare set satanlar var ama onlar harici cihazlar uyumluluk problemi yaşar mıyım bilmiyorum. Şuan kafam baya karışık alırken neye dikkat edeceğimi de bilmiyorum ya da memnun olur muyumSatıyor mu?