Honor Pad V9 tablete klavye ve mouse nerden alabilirim?

qksthere

80+
Reaksiyon skoru
44
Uyguna güzel bir bluetooth klavye mouse almak istiyorum. Türkiyede bulabilir miyim? İnternette hiçbir yerde göremedik.

Arkadaşlar bütçem klavye + mouse için 2000-2500. Türkçe harfler olması lazım, tabletle uyumlu olması da lazım. Genelde klavye mouse'u Terraria, Minecraft ve diğer mobil oyunları oynarken kullanacağım ama not tutma, araştırma yapma vb. gibi harfleri kullanacağım her şeyde kullanırım. Bu bütçeye dengeli ve mantıklı seçenekler önerir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Logitech"in ürünlerine bak istersen
Gördüm ama bir sürü farklı klavyesi vardı karar veremedim. Bu bütçeye kullanım alanlarına uygun kaliteli bir tane önerir misin?

Hocam bağlantı kurman için usb dönüştürücü de alman lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O cihazların kendi bluetooth bağlantı takıntıları var. Her birinin kendisinin. Başka cihazı tanımaz.
Dizüstü almalıydın. Böyle uğraşmazdın.

O cihazların kendi bluetooth bağlantı takıntıları var. Her birinin kendisinin. Başka cihazı tanımaz.
Dizüstü almalıydın. Böyle uğraşmazdın.
Nasıl yani? Honor kendi klavyesini Türkiyede satsaydı almayı düşünürdüm. Android uyumludur ibaresi tabletle uyumlu olduğunu göstermez mi?

Türkiye sayfasında göremedim hayır. Yurtdışı sayfasında var sadece. Ayrıca trendyolda falan 1000 TL'ye honor uyumlu klavye fare set satanlar var ama onlar harici cihazlar uyumluluk problemi yaşar mıyım bilmiyorum. Şuan kafam baya karışık alırken neye dikkat edeceğimi de bilmiyorum ya da memnun olur muyum

Geri