Honor Pad V9 tabletin kalemi nasıl?

qksthere

80+
Reaksiyon skoru
42
Honor Pad V9 sahibi olan veya kullanmış olan birisi kalemi hakkında bilgi verebilir mi? Gecikme var mı, basınç hassasiyeti nasıl, yazı yazarken çizgi çekerken vb. bölünme, kesilme ve temassızlık oluyor mu?

honoru bilmiyorum ama m2 ipad pro ve apple pencil 2 var tablet gücü olsun kalemi olsun memnunum. Daha sonra anneme youtube izlesin diye tab s6 lite 128 gb aldım 8000 TL'ye samsungun kalemi için daha iyi geldi daha yumuşak daha gerçeğe yakın. Ekstra samsung note uygulamasıda apple not uygulamasına göre daha iyi. Eğer soru çözme olayları için arıyorsan s6 lite olur s9 ve s10 lar felan bir bak bence.

Dediklerinin hiç birine ne samsungda ne applede denk geldim. İkiside sorunsuz o yönden

honoru bilmiyorum ama m2 ipad pro ve apple pencil 2 var tablet gücü olsun kalemi olsun memnunum. Daha sonra anneme youtube izlesin diye tab s6 lite 128 gb aldım 8000 TL'ye samsungun kalemi için daha iyi geldi daha yumuşak daha gerçeğe yakın. Ekstra samsung note uygulamasıda apple not uygulamasına göre daha iyi. Eğer soru çözme olayları için arıyorsan s6 lite olur s9 ve s10 lar felan bir bak bence.

Dediklerinin hiç birine ne samsungda ne applede denk geldim. İkiside sorunsuz o yönden
Honor PAD V9 tabletim var zaten, bir sorun yaşıyorum genel bir özellik mi yoksa sadece bende mi var onu merak ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,259
Üyeler
183,405
Son üye
yayaaaa
Geri