Neler Yeni

🔥İndirim Honor Pad X9 Tablet 8/128gb 6399₺ 💥💥💥

K4D1R0V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Kadir Diri

Vatan karta özel sepette 6399 ₺
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung A9+ almaya gitmiştim Vatana bunu önerdiler 6999 ₺ ama daha iyi dediler. Bende araştırayım önce dedim. Kullanan arkadaşlar varmı, alınır mı?

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Ahmet Hakan

Vatan karta özel sepette 6399 ₺

Samsung A9+ almaya gitmiştim Vatana bunu önerdiler 6999 ₺ ama daha iyi dediler. Bende araştırayım önce dedim. Kullanan arkadaşlar varmı, alınır mı?
A9+ donanımda bu ekranda ve bataryada iyi benim bildiğim.

K4D1R0V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Kadir Diri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Birol Olcaytürkan
Bunun 4/128 GB versiyonunu dün akşam 4600 TL'ye aldım. Tam bir F/P ürünü... Ses ve ekran kalitesi çok iyi. Malzeme kalitesi premium.. Youtube, Film-Dizi ve facebook tarzı oyunlar için mükemmel. Önce ablama, dün akşam'da halam'a aldım. 4K filmler ve AAA oyunlar için tavsiye edilmiyor. Tabi ben 4 Gb versiyonu için konuşuyorum 8 GB'da farkeder mi bilmiyorum...

Aralarında çok fazla bir fark yok ama, honorun içerisinden şarz aleti ve kılıf çıkıyor
Şarj aleti var 10W gücünde.... Kılıf yok. Kılıfı ilk çıktığında HB vermiş yorumlarda gördüm ama şuan yok...

A_TURAN_A

80+ Bronze

K4D1R0V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Kadir Diri
Bunun 4/128 GB versiyonunu dün akşam 4600 TL'ye aldım. Tam bir F/P ürünü... Ses ve ekran kalitesi çok iyi. Malzeme kalitesi premium.. Youtube, Film-Dizi ve facebook tarzı oyunlar için mükemmel. Önce ablama, dün akşam'da halam'a aldım. 4K filmler ve AAA oyunlar için tavsiye edilmiyor. Tabi ben 4 Gb versiyonu için konuşuyorum 8 GB'da farkeder mi bilmiyorum...

Şarj aleti var 10W gücünde.... Kılıf yok. Kılıfı ilk çıktığında HB vermiş yorumlarda gördüm ama şuan yok...
Vatan bilgisayar ürün özelliklerine girdiğin zaman kutu içeriğinde yazıyor. Yani kılıfta var. Yarınki blackfridayi beklemelimi yoksa almalımıyım kararsız kaldım

imsiyat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sedat

Bende almıştım kırıldı ama indirimde bulamıyorum, nereden aldınız acaba

K4D1R0V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Kadir Diri

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tahir
Kullanım amacına göre değişir ama honorun ekranı benim çok hoşuma gitmişti işlemciden falan anlamıyorum tablette ama film vs izlemek için honor almayı düşünüyorum bende

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Birol Olcaytürkan
Bende almıştım kırıldı ama indirimde bulamıyorum, nereden aldınız acaba
Ben Hepsiburada'dan aldım. Dün akşam Visa kartlara 500 TL indirim vardı. Dün akşam sipariş verdim bugün teslim edildi.

Vatan bilgisayar ürün özelliklerine girdiğin zaman kutu içeriğinde yazıyor. Yani kılıfta var. Yarınki blackfridayi beklemelimi yoksa almalımıyım kararsız kaldım
Evet 8 GB versiyonda kılıf da hediyeymiş.Diğer satıcılarda da kılıf hediye.. Fakat 4Gb versiyonda kılıf hediyesi yok merak edenlere... Kılıf fiyatları muadil ürünlerde bile 500 TL civarı bu verdiği kılıf ise orijinal...

Son düzenleme:
Top Bottom