Honor vs Samsung vs iPhone

hayl0s

80+
Reaksiyon skoru
0
Aklımda 3 model var:
Honor 400 pro
Samsung Galaxy s24
iPhone 13

Aradığım kriterler: Sürekli bakmayacağım fakat şarjı 1 günü çıkarsın, kamerası güzel olsun gerçekten çektiğim şeylere bakınca zevk alayım, sosyal medya kullanırken hoş olsun yani kalas gibi bir deneyim olmasın, basit oyunları oynatsın; clash royale gibi.

Bunları düşününce bu modellerden hangisi daha mantıklı? Bütçem bunlara yetiyor artırıp şunu al demeyin çünkü artmaz. 30-35 bin arası önerilere açığım.

40000 tl lik telefon mu alsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aklımda 3 model var:
Honor 400 pro
Samsung Galaxy s24
iPhone 13

Aradığım kriterler: Sürekli bakmayacağım fakat şarjı 1 günü çıkarsın, kamerası güzel olsun gerçekten çektiğim şeylere bakınca zevk alayım, sosyal medya kullanırken hoş olsun yani kalas gibi bir deneyim olmasın, basit oyunları oynatsın; clash royale gibi.

Bunları düşününce bu modellerden hangisi daha mantıklı? Bütçem bunlara yetiyor artırıp şunu al demeyin çünkü artmaz. 30-35 bin arası önerilere açığım.
aralarından hıonor 400 pro veya s24 bu fiyata başka ne olur derseniz 14t pro benim fikrimi sorarsanız s25 fe beklemek veya s24 fe almak

Hocam. Bütçem artmaz dedim zaten yoksa ben de s25 almak isterdim çıkmıyor bütçe yok. Bu yazdıklarım arasından tavsiyeniz nedir? Olmasa bile bütçeye uygun öneriye açığım.

40000 tl lik telefon mu alsın

aralarından hıonor 400 pro veya s24 bu fiyata başka ne olur derseniz 14t pro benim fikrimi sorarsanız s25 fe beklemek veya s24 fe almak
S24fe modelinde kronik bir hoparlör sıkıntısı var, yüksek seslerde cızırtı yapıyor. Fe modelini almak isterdim ama düşünmüyorum. S25fe modeli de aynı şekilde fe modellerine bulaşmak istemiyorum. Honor 400 pro modelinde 4k video çekerken kare atlaması var diyorlar o konudan da emin değilim.

Hocam. Bütçem artmaz dedim zaten yoksa ben de s25 almak isterdim çıkmıyor bütçe yok. Bu yazdıklarım arasından tavsiyeniz nedir? Olmasa bile bütçeye uygun öneriye açığım.

S24fe modelinde kronik bir hoparlör sıkıntısı var, yüksek seslerde cızırtı yapıyor. Fe modelini almak isterdim ama düşünmüyorum. S25fe modeli de aynı şekilde fe modellerine bulaşmak istemiyorum. Honor 400 pro modelinde 4k video çekerken kare atlaması var diyorlar o konudan da emin değilim.
24 fe bir aydan uzun süredir elimde sorun yokk öyle

bence 400 pro diğerlerinin yanında pek iyi seçenek değil normal 400 ile arasında neredeyse fark yok arkadaında dediği gigi eğer bir aciliye yoksa s25 fe beklemek mantıklı olabilir hatta bu sürede kampanya indirim bekleyip s25i o fiyatlara düşürebilirsin belki iphone 13 içinse güncellemesinin az bir süre kaldığını düşünürsek yazılım olarak pek uzun ömürlü olmyabilir 2027 yada 28 de süresi bitecek gibi duruyor eğer xiaomi bakmıyorsanız şuanda en mantıklısı durum acilse düz s24 eğer vaktiniz varsa s25 indirimi kovalamak ve bu sırada s25fe beklemek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,686
Üyeler
183,159
Son üye
arhh
Geri