StrangerIX
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,262
- Bütçe
- 3500
Bugün elime Samsung G81SF OLED monitör ulaştı. Eski monitörümde hoparlör vardı da bunda yok. Kolaylık olması açısından AUX kablosu ile monitöre bağlamayı düşünüyorum. Konsol da var çünkü tek PC'ye bağlayamam.
Biraz kendi araştırmam, biraz da GPT'ye uzun uzun sormam(bazen yanlış bilgi veriyor) sonrasında Xiaomi Desktop Speaker'a karar kıldım.
Ürün linki bu :
www.trendyol.com
Aklımdan geçen diğer ürünler de şunlardı:
Lenovo Lecoo DS108 10W
Creative Stage Air V2 20w
Bu pahalı biraz performansına göre sanırsam.
Önerilerinizi bekliyorum.
Biraz kendi araştırmam, biraz da GPT'ye uzun uzun sormam(bazen yanlış bilgi veriyor) sonrasında Xiaomi Desktop Speaker'a karar kıldım.
Ürün linki bu :
Xiaomi Masaüstü Hoparlör Koyu Gri, 4 Üniteli Stereo, RGB Renkli Işıklı (Xiaomi Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi Masaüstü Hoparlör Koyu Gri, 4 Üniteli Stereo, RGB Renkli Işıklı (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Aklımdan geçen diğer ürünler de şunlardı:
Lenovo Lecoo DS108 10W
Creative Stage Air V2 20w
CREATIVE Stage Air V2 Kompakt Monitor Altı Soundbar - Büyük Bas - Çift
Ürün Bilgisi CREATIVE Stage Air V2 Air V2 Stage İle En İyi Ses Kalitesini Duyun Creative Stage Air V2, minimum alan gereksinimi ile mevcut yapılandırmanıza kolayca uyum sağlamak için masaüstünüz gibi samimi bir ortam için geliştirilmiştir. Bu küçük ama güçlü PC ses çubuğu Creative Stage...
shop.connectgame.com.tr
Önerilerinizi bekliyorum.
Son düzenleme: