Hoparlör önerisi

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,262
Bütçe
3500
Bugün elime Samsung G81SF OLED monitör ulaştı. Eski monitörümde hoparlör vardı da bunda yok. Kolaylık olması açısından AUX kablosu ile monitöre bağlamayı düşünüyorum. Konsol da var çünkü tek PC'ye bağlayamam.

Biraz kendi araştırmam, biraz da GPT'ye uzun uzun sormam(bazen yanlış bilgi veriyor) sonrasında Xiaomi Desktop Speaker'a karar kıldım.

Ürün linki bu :

Aklımdan geçen diğer ürünler de şunlardı:

Lenovo Lecoo DS108 10W

Creative Stage Air V2 20w
Bu pahalı biraz performansına göre sanırsam.

Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Kararımı verip Xiaomi Desktop Speaker aldım ve malzeme kalitesinin bu kadar iyi olacağını bilmiyordum. İçinden AUX kablosu çıkmıyor ama onu harici almanız lazım. Ayrıca kendi kablosu da çıkabilen bir kablo değil. Hoparlöre bağlı şekilde geliyor.

Kablosunun ucu type-c ve type-a girişi olarak değişebilir özellikte. Ben type-c'den pc'ye bağladım ancak AUX kablosu alıp monitöre takacağım sonrasında. Konsol da olduğundan oradan da ses almak istiyorum.

Ses kalitesi eh işte. 10-15w(?)'a ne sığdırabilirsen o var. PC başında kesinlikle iş görüyor. Film-dizi vs. izlersiniz çok rahat. Oyun, hikayeli oyunlarda güzel olur.

Hoparlörü açılı ayarlamaları çok iyi, bundan önce Anker speaker vardı Bluetooth'lu ve o açılı olmadığından tüm ses klavyeye çarpıyordu. Bu o konuda daha iyi.

Bluetooth 5.3 var. Batarya yok. RGB efektlerden rahatsızsanız kapatılabiliyor. Yandan ses ayarlaması var. Kendi mikrofonu var, o niye var bilmiyorum :kekw:

Genel olarak güzel ürün. Olur da ulaşırsa bu birine, öneririm. Ben aldığımda 2000TL idi. Bence en fazla ederi o kadar. Daha üst fiyatlara gelirse almayın. Başka seçeneklere de göz atın.

Geri