Siaus 80+ Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 426 Reaksiyon skoru 106 16 Mayıs 2021 #1 casper bir hoparlör kulanıyorum. Ses biraz boğuk gibi geliyor. Bunu pc üzerinden ses kaliletsini nasıl arttırabilirim?
casper bir hoparlör kulanıyorum. Ses biraz boğuk gibi geliyor. Bunu pc üzerinden ses kaliletsini nasıl arttırabilirim?
Eray Yılmaz 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 4,076 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 2,834 16 Mayıs 2021 #2 Siaus yazmış: casper bir hoparlör kulanıyorum. Ses biraz boğuk gibi geliyor. Bunu pc üzerinden ses kaliletsini nasıl arttırabilirim? Devamı için tıklayın... Boğuk derken ses sıkışıyorsa sesi kısmaktan başka çareniz yok sırf yüksek sesle müzük dinlerken ses sıkışmasın diye bende çok kabin değiştirdim
Siaus yazmış: casper bir hoparlör kulanıyorum. Ses biraz boğuk gibi geliyor. Bunu pc üzerinden ses kaliletsini nasıl arttırabilirim? Devamı için tıklayın... Boğuk derken ses sıkışıyorsa sesi kısmaktan başka çareniz yok sırf yüksek sesle müzük dinlerken ses sıkışmasın diye bende çok kabin değiştirdim