Hat girişine tıklayınca hangi seçenekler geliyor?
Arka hoparlör çıkışı yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat bakalım. Bir de diğer hoparlör çıkışlarını da dene aynı şekilde.Alıntıyı görüntülearka hoparlçr yaptığımda bişey değişmiyor
Görev çubuğundaki Ses logosundan ses ayarlarına girin. Çıkış birimi olarak hoparlörün seçili olduğundan emin ol hocam. Bir de eğer öyle seçiliyse gene Ses logosuna sağ tıklayıp Sorun gidericiyi çalıştırın.denedim hepsini olmadı
bi fark olmadı hocam sorun devam ediyorGörev çubuğundaki Ses logosundan ses ayarlarına girin. Çıkış birimi olarak hoparlörün seçili olduğundan emin ol hocam. Bir de eğer öyle seçiliyse gene Ses logosuna sağ tıklayıp Sorun gidericiyi çalıştırın.
Normalde orada düzelmesi gerekiyordu. Hoparlör kullanmadığım için ayarları tam hatırlamıyorum. İstersen AnyDesk ile bilgisayarına bir bağlanıp bakayım?bi fark olmadı hocam sorun devam ediyor
şuan pek müsait değilim hocsam oyun içerisindeyim teşekkür ederim ilginiz için biraz redditen vs araştırayım olmazsa konuyu yarın hortlatırım öyle yaparızNormalde orada düzelmesi gerekiyordu. Hoparlör kullanmadığım için ayarları tam hatırlamıyorum. İstersen AnyDesk ile bilgisayarına bir bağlanıp bakayım?