Kanka bende MX4 alayım dedim sadece Amazon.com.tr tarafından satılan ürünlerde geçerliymiş alamadım.Termal macun aldıktan sonra çıksın helal ya.
hayattaki şansım işte kod olduğunu bilmiyordum 2 saat uğraştım kartmış vs sonra kapattım neyse bidaha gelir inşallahYapma be sağlık olsun
tamamdır usta sağolasın yine deaynen kanka yapıyorlar arada bekle
bende izin vermedi nedense1 hesapta 4-5 defa kod kullandım normal mi arkadaşlar?
Ekledikçe indirim oldu garip şekilde , yağ aldım ,kulaklık aldım, aa duracell pil aldım, üstte ki arkadaşların attığı şeylerden aldimbende izin vermedi nedense
Şimdi tekrar aldım.kod tükenmiş ya hay
Hepsiburada yeni hesap aç 150 ye 50 var. Mx4 + diş macunu 104tl ye geldi. Mx4 87tl ye gelmiş olud.Kanka bende MX4 alayım dedim sadece Amazon.com.tr tarafından satılan ürünlerde geçerliymiş alamadım.
8MT2-8CVQTS-JQ7HB6 kodu almıştım istediğim üründe kullanamadım. Dileyen kullanabilirse kullansın ziyan olmasın.
Ben de aldım aynenŞimdi tekrar aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsiburada yeni hesap aç 150 ye 50 var. Mx4 + diş macunu 104tl ye geldi. Mx4 87tl ye gelmiş olud.
Erdoğan çaylara indirim getirecez diyince kendimi tutamadım 20 paket çay aldım. Çay ocağı açıyorum. İsmi Donanım Arşivi kıraathanesi
Daha yeri belli değil ama yanında pc parçası ile gelene ilk çay bedava.Ben de aldım aynen
Adres nere kıraathanenin bu arada usta
h-hocam bi tane mibik sd kartı büyük sd karta çeviren aparat ile gelsem bedava olur muDaha yeri belli değil ama yanında pc parçası ile gelene ilk çay bedava.