@Nedrax4HGMF8H
Mesaj otomatik birleştirildi:
10 paracık olursa kodu nerden alıcam @ Nedrax
Anasayfada arama butonuna steam yaz sonra steam çıkacak en üstte ona gir mağaza sayfasına gir orda 4 farklı paracık için seçenek var onlardan birini seç 48 saatte mailine gelicek kod4HGMF8H
10 paracık olursa kodu nerden alıcam @ Nedrax
@Nedrax
Anasayfada arama butonuna steam yaz sonra steam çıkacak en üstte ona gir mağaza sayfasına gir orda 4 farklı paracık için seçenek var onlardan birini seç 48 saatte mailine gelicek kod
Bazı kişilerde steam gözükmüyor ki bu şansızlık sizde de varMesaj otomatik birleştirildi:
Bu çıkıyor
Steam cüzdan yazMesaj otomatik birleştirildi:
Bu çıkıyor
Tam yazman gerek steam cüzdan yazınca çıkması gerekBazı kişilerde steam gözükmüyor ki bu şansızlık sizde de var
Evet tosla ile alakalı da açılmıştı silinmeden önce görmüştüm AllahtanBende aynı konunun resimli ve dataylısını açmıştım 1 saat olmadan silindi referal konu bu da silinir
Steam cüzdan yaz
Tam yazman gerek steam cüzdan yazınca çıkması gerek
Konusu zaten vardi ama sen bilirsin hatta @pickpocket 1000 tl yakin para toplamisti. Bende 200e yakin topladim.Bildiğiniz gibi Steam yaz indirimleri başladı ve bende bunun için bu konuyu açmanın yararlı olabileceğini düşündüm. Hopiden arkadaşlarınızı davet ederseniz ve arkadaşınız kayıt olurken sizin kodunuzu kullanırsa siz ve arkadaşınız ayrı ayrı 5 paracık kazanıyor. 10 paracık olduğunda ise 10 TL Steam Cüzdan Kodu alabiliyorsunuz ve 48 saat içinde mailinize kod geliyor. Bu anlattıklarım RP ve Razer Gold Pin içinde geçerli. Ben 3 kere aldım ertesi sabah mailime kodlar gelmişti. Burda da kodlarınızı atarsanız bedava kod kazanabilir ve oyunları alabilirsiniz!
1020 tl felanKonusu zaten vardi ama sen bilirsin hatta @pickpocket 1000 TL yakin para toplamisti. Bende 200e yakin topladim.
yok steam cüzdan yazsam da çıkmıyor yaBende aynı konunun resimli ve dataylısını açmıştım 1 saat olmadan silindi referal konu bu da silinir
Steam cüzdan yaz
Tam yazman gerek steam cüzdan yazınca çıkması gerek
Nasıl topladınız hocam ?1020 TL felan