Kaneki Ken
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,457
CWY2PP6 kodu ile kayıt olun lütfen witcher 3 alıcam bakiyem yetmiyor
Mahalleden 100 kişinin telefonunu kullanarakHayla devam ediyor mu ? Bugün yapayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl topladınız hocam ?
Ben steam yaziyorum cikiyoryok steam cüzdan yazsam da çıkmıyor ya
Bu Sekildemi Oluryor KnkBen steam yaziyorum cikiyor
Internet magazasina git diyorsun. Sonra senden isim soyisim e posta istiyor. E postana geliyor kod. Farkli kisilerin kodlarini da kendi e postana gonderebilirisnBu Sekildemi Oluryor Knk
Teşekkür ederim Dedim Herlade Yanlis Yaptim Sagol Bide İstedigimix kadar Kod Alabiylrmuyuz 2Arkadasimi Daha Davet Edip 1 tane Daha Alabiliyormuyum?Internet magazasina git diyorsun. Sonra senden isim soyisim e posta istiyor. E postana geliyor kod. Farkli kisilerin kodlarini da kendi e postana gonderebilirisn
Ayni hesaptan sadece 1 kod alabilirsin. O yuzden yeni hesap acip davet ettigin kisilerin kodunu o hesaba gir her 2 kiside bir hesap degistir. Ben uygulamayi klonlamistim. Kendi kendime kod alıyordum. Baskasinin numarasina sadece kod gidiyordu onu iatuyordum. Hesabin adini vs sallayabilirsin zatenTeşekkür ederim Dedim Herlade Yanlis Yaptim Sagol Bide İstedigimix kadar Kod Alabiylrmuyuz 2Arkadasimi Daha Davet Edip 1 tane Daha Alabiliyormuyum?
Hesap Adino Salladim zaten Anne Ve Babamin Telinde Yaptim Da Ayni Tel İle Yeni Hesap Acabiliyormuyuz?Ayni hesaptan sadece 1 kod alabilirsin. O yuzden yeni hesap acip davet ettigin kisilerin kodunu o hesaba gir her 2 kiside bir hesap degistir. Ben uygulamayi klonlamistim. Kendi kendime kod alıyordum. Baskasinin numarasina sadece kod gidiyordu onu iatuyordum. Hesabin adini vs sallayabilirsin zaten
Rica etsem Su Koddan Kayit Olurmusun?Ayni hesaptan sadece 1 kod alabilirsin. O yuzden yeni hesap acip davet ettigin kisilerin kodunu o hesaba gir her 2 kiside bir hesap degistir. Ben uygulamayi klonlamistim. Kendi kendime kod alıyordum. Baskasinin numarasina sadece kod gidiyordu onu iatuyordum. Hesabin adini vs sallayabilirsin zaten
Ben bir tık asosyalimMahalleden 100 kişinin telefonunu kullanarak
Ayni numarayla kaydolamiyorsun tekrardanAyni hesaptan sadece 1 kod alabilirsin. O yuzden yeni hesap acip davet ettigin kisilerin kodunu o hesaba gir her 2 kiside bir hesap degistir. Ben uygulamayi klonlamistim. Kendi kendime kod alıyordum. Baskasinin numarasina sadece kod gidiyordu onu iatuyordum. Hesabin adini vs sallayabilirsin zaten
Malesef kaydolacak butun numaralari kullandimHesap Adino Salladim zaten Anne Ve Babamin Telinde Yaptim Da Ayni Tel İle Yeni Hesap Acabiliyormuyuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rica etsem Su Koddan Kayit Olurmusun?
D3WC4HA
5PARACİK LAZİM NOLURR
Evet ama eskide kaldığı için ve insanların şuan steam koduna ihtiyacı olduğu için yararlı olur dedimKonusu zaten vardi ama sen bilirsin hatta @pickpocket 1000 TL yakin para toplamisti. Bende 200e yakin topladim.
Bazı kişilerde yokmuşMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu çıkıyor
Ustam sensinMahalleden 100 kişinin telefonunu kullanarak