Ben hala alamadımBenim mail adresime e-fatura da gelmedi sistem geleli 2 günü geçti. Bu oyunun kodunu henüz alabilen var mı?
da-2 sistem alıp
valla bende alamadım nasıl verecekler merak ediyorum 3 gün kaldıBen hala alamadım
3 gün kalmış olması sorun değil. Sadece kampanyaya satın alarak katılmanız için 3 gün kaldı. Sonrasında etkinleştirmek için 1 ayınız daha var.valla bende alamadım nasıl verecekler merak ediyorum 3 gün kaldı
Satın aldık tamam, ama aldığımız satıcı itopya geri dönemedi bir türlü asıl problem orada. Adamlara pc ile gelen faturanın maili attım dönüş yok, e-fatura da göndermediler fazla yoğunlar sanıyorum.3 gün kalmış olması sorun değil. Sadece kampanyaya satın alarak katılmanız için 3 gün kaldı. Sonrasında etkinleştirmek için 1 ayınız daha var.
Kurumsal fatura kestirdiyseniz ve şirketiniz e-fatura mükellefi ise mail olarak değil direkt muhasebenin sistemine düşer. Yoğundurlar biraz zaman verin. Bana Teknobiyotik'ten bir haftada geldi. Zaten gelse de oynayamayacaksınız. Oyun henüz çıkmadı.Satın aldık tamam, ama aldığımız satıcı itopya geri dönemedi bir türlü asıl problem orada. Adamlara PC ile gelen faturanın maili attım dönüş yok, e-fatura da göndermediler fazla yoğunlar sanıyorum.
Oyunun çıkmadığını biliyorum, steam sayfasında Sumer 2020 diye yazıyor yani 1-2 aya çıkacak tahminim, çıkacak ve biz ryzen 3600 müşterileri de bu oyunu oynamak istiyoruz ve ürünü aldığımız için haklı olarak beklentimiz var. Göndereceklerini düşünsemde mail adreslerini verip muhattap olmamaları umut kırıcı şimdilik beklemekten başka çare malesef yok.Kurumsal fatura kestirdiyseniz ve şirketiniz e-fatura mükellefi ise mail olarak değil direkt muhasebenin sistemine düşer. Yoğundurlar biraz zaman verin. Bana Teknobiyotik'ten bir haftada geldi. Zaten gelse de oynayamayacaksınız. Oyun henüz çıkmadı.
peki daha önceden alanlar albiliyor mu?büyük ihtimal alamıyordur gerçi de ben 2 ay önce r5 2600 aldım alabilir miyim zero dawn ıÇokça sorulan bir soruya açıklık getireyim.
İlk önce ürün elinize ulaştıktan sonra faturanızla veya sipraiş numaranızla birlikte satın aldığınız yere başvurup kod talep ediyorsunuz.
Daha sonra size gelen kod ile https://www.amdrewards.com adresine gidiyorsunuz.
Üyelik oluşturup kodunuzu giriyorsunuz.
Bu aşamadan sonrasını satın aldığınız işlemci sisteme takılı olarak yapmalısınız.
Web sitesinde kodu girdikten sonra AMD Ürün Doğrulama Aracı'nı indirip kuruyorsunuz.
Programı açtıktan sonra tekrar kod sorarsa yine kodunuzu girin.
Program o bilgisayarda gerçekten 3. nesil bir AMD işlemci olup olmadığını kontrol edecek.
Daha sonra sizi web sitesine yönlendirecek.
Web sitesinde size bir adet oyun için kullanmalık kredi tanımlanacak. Bu krediyi kullanarak ürün satın alır gibi HZD oyununu sepete ekleyip sipariş veriyorsunuz.
Sonrasında ödüllerim sekmesinden ürününzü görebilirsiniz.
Key hazır olduğunda AMD sizinle paylaşacak. Ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi henüz hazır değil.
İyi oyunlar.
Not: 30 Haziran geçse bile kodunuzu girebilirsiniz, dert etmeyin. 30 Haziran sadece işlemci satın alarak kampanyaya dahil olmak için son gün.
Oyun 2017 de çıktı senin dediğin horizon un 2.oyunudurBiraz beklemekte fayda var. Ben mail attıktan 1 hafta sonra Teknobiyotik'ten alabilmiştim. Zaten henüz oyun çıkmadı ve oynanabilir değil. Erken gelmesinin bir faydası yok.
2017de konsollara çıktı. Daha pcye gelmedi ilk oyun.Oyun 2017 de çıktı senin dediğin horizon un 2.oyunudur
sipariş numaramı göndersem olur değilmiÇokça sorulan bir soruya açıklık getireyim.
İlk önce ürün elinize ulaştıktan sonra faturanızla veya sipraiş numaranızla birlikte satın aldığınız yere başvurup kod talep ediyorsunuz.
Daha sonra size gelen kod ile https://www.amdrewards.com adresine gidiyorsunuz.
Üyelik oluşturup kodunuzu giriyorsunuz.
Bu aşamadan sonrasını satın aldığınız işlemci sisteme takılı olarak yapmalısınız.
Web sitesinde kodu girdikten sonra AMD Ürün Doğrulama Aracı'nı indirip kuruyorsunuz.
Programı açtıktan sonra tekrar kod sorarsa yine kodunuzu girin.
Program o bilgisayarda gerçekten 3. nesil bir AMD işlemci olup olmadığını kontrol edecek.
Daha sonra sizi web sitesine yönlendirecek.
Web sitesinde size bir adet oyun için kullanmalık kredi tanımlanacak. Bu krediyi kullanarak ürün satın alır gibi HZD oyununu sepete ekleyip sipariş veriyorsunuz.
Sonrasında ödüllerim sekmesinden ürününzü görebilirsiniz.
Key hazır olduğunda AMD sizinle paylaşacak. Ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi henüz hazır değil.
İyi oyunlar.
Not: 30 Haziran geçse bile kodunuzu girebilirsiniz, dert etmeyin. 30 Haziran sadece işlemci satın alarak kampanyaya dahil olmak için son gün.