Neler Yeni

Rehber Horizon Zero Dawn Kodu Nasıl Alınır?

Nikmikyok

80+
Benim mail adresime e-fatura da gelmedi sistem geleli 2 günü geçti. Bu oyunun kodunu henüz alabilen var mı?
da-2 sistem alıp

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,796
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
valla bende alamadım nasıl verecekler merak ediyorum 3 gün kaldı
3 gün kalmış olması sorun değil. Sadece kampanyaya satın alarak katılmanız için 3 gün kaldı. Sonrasında etkinleştirmek için 1 ayınız daha var.

Nikmikyok

80+
3 gün kalmış olması sorun değil. Sadece kampanyaya satın alarak katılmanız için 3 gün kaldı. Sonrasında etkinleştirmek için 1 ayınız daha var.
Satın aldık tamam, ama aldığımız satıcı itopya geri dönemedi bir türlü asıl problem orada. Adamlara pc ile gelen faturanın maili attım dönüş yok, e-fatura da göndermediler fazla yoğunlar sanıyorum.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Satın aldık tamam, ama aldığımız satıcı itopya geri dönemedi bir türlü asıl problem orada. Adamlara PC ile gelen faturanın maili attım dönüş yok, e-fatura da göndermediler fazla yoğunlar sanıyorum.
Kurumsal fatura kestirdiyseniz ve şirketiniz e-fatura mükellefi ise mail olarak değil direkt muhasebenin sistemine düşer. Yoğundurlar biraz zaman verin. Bana Teknobiyotik'ten bir haftada geldi. Zaten gelse de oynayamayacaksınız. Oyun henüz çıkmadı.

Nikmikyok

80+
Kurumsal fatura kestirdiyseniz ve şirketiniz e-fatura mükellefi ise mail olarak değil direkt muhasebenin sistemine düşer. Yoğundurlar biraz zaman verin. Bana Teknobiyotik'ten bir haftada geldi. Zaten gelse de oynayamayacaksınız. Oyun henüz çıkmadı.
Oyunun çıkmadığını biliyorum, steam sayfasında Sumer 2020 diye yazıyor yani 1-2 aya çıkacak tahminim, çıkacak ve biz ryzen 3600 müşterileri de bu oyunu oynamak istiyoruz ve ürünü aldığımız için haklı olarak beklentimiz var. Göndereceklerini düşünsemde mail adreslerini verip muhattap olmamaları umut kırıcı şimdilik beklemekten başka çare malesef yok.

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci
Çokça sorulan bir soruya açıklık getireyim.

İlk önce ürün elinize ulaştıktan sonra faturanızla veya sipraiş numaranızla birlikte satın aldığınız yere başvurup kod talep ediyorsunuz.
Daha sonra size gelen kod ile https://www.amdrewards.com adresine gidiyorsunuz.
Üyelik oluşturup kodunuzu giriyorsunuz.
Bu aşamadan sonrasını satın aldığınız işlemci sisteme takılı olarak yapmalısınız.
Web sitesinde kodu girdikten sonra AMD Ürün Doğrulama Aracı'nı indirip kuruyorsunuz.
Programı açtıktan sonra tekrar kod sorarsa yine kodunuzu girin.
Program o bilgisayarda gerçekten 3. nesil bir AMD işlemci olup olmadığını kontrol edecek.
Daha sonra sizi web sitesine yönlendirecek.
Web sitesinde size bir adet oyun için kullanmalık kredi tanımlanacak. Bu krediyi kullanarak ürün satın alır gibi HZD oyununu sepete ekleyip sipariş veriyorsunuz.
Sonrasında ödüllerim sekmesinden ürününzü görebilirsiniz.
Key hazır olduğunda AMD sizinle paylaşacak. Ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi henüz hazır değil.
İyi oyunlar.

Not: 30 Haziran geçse bile kodunuzu girebilirsiniz, dert etmeyin. 30 Haziran sadece işlemci satın alarak kampanyaya dahil olmak için son gün.
peki daha önceden alanlar albiliyor mu?büyük ihtimal alamıyordur gerçi de ben 2 ay önce r5 2600 aldım alabilir miyim zero dawn ı

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Ben de faturamı attım bana yanlış hediyeler verdiler şimdi de cevap vermiyorlar...

Pilavli Borek

80+ Bronze
Biraz beklemekte fayda var. Ben mail attıktan 1 hafta sonra Teknobiyotik'ten alabilmiştim. Zaten henüz oyun çıkmadı ve oynanabilir değil. Erken gelmesinin bir faydası yok.
Oyun 2017 de çıktı senin dediğin horizon un 2.oyunudur

4bdex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Abdullah Berat Ağyazı
Çokça sorulan bir soruya açıklık getireyim.

İlk önce ürün elinize ulaştıktan sonra faturanızla veya sipraiş numaranızla birlikte satın aldığınız yere başvurup kod talep ediyorsunuz.
Daha sonra size gelen kod ile https://www.amdrewards.com adresine gidiyorsunuz.
Üyelik oluşturup kodunuzu giriyorsunuz.
Bu aşamadan sonrasını satın aldığınız işlemci sisteme takılı olarak yapmalısınız.
Web sitesinde kodu girdikten sonra AMD Ürün Doğrulama Aracı'nı indirip kuruyorsunuz.
Programı açtıktan sonra tekrar kod sorarsa yine kodunuzu girin.
Program o bilgisayarda gerçekten 3. nesil bir AMD işlemci olup olmadığını kontrol edecek.
Daha sonra sizi web sitesine yönlendirecek.
Web sitesinde size bir adet oyun için kullanmalık kredi tanımlanacak. Bu krediyi kullanarak ürün satın alır gibi HZD oyununu sepete ekleyip sipariş veriyorsunuz.
Sonrasında ödüllerim sekmesinden ürününzü görebilirsiniz.
Key hazır olduğunda AMD sizinle paylaşacak. Ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi henüz hazır değil.
İyi oyunlar.

Not: 30 Haziran geçse bile kodunuzu girebilirsiniz, dert etmeyin. 30 Haziran sadece işlemci satın alarak kampanyaya dahil olmak için son gün.
sipariş numaramı göndersem olur değilmi

Top Bottom