Horizon Zero Dawn'da sürekli ölüyorum

Enivici Vokke

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,369
Oyunu geçen yıl indirdiğimde sürekli öldüğüm için silmiştim. Şimdi geri indirdim, bir görevde 2-3 tane robotu ındırmem lazım, ağzımı yuzumu kırıyorlar, üstelik easy seçeneğine getirdim oyunu. Zamanı yavaşlatıyorum, hassas noktasından okla vuruyorum %5 damage bile vurmuyor. İkisi gelip üstümde tepinmeye bi başlıyorlar tepki bile veremiyorum. Sonuç olarak dellenip gene sildim. Ben mi çok noobum yoksa bu oyun harbi öğrenmesi biraz zorluyor mu?

Zayıf olduğu elementin okuyla vur patlayıcı at tuzak kur zayıf noktadan vur parçalarını kır silahsız bırak bir sürü opsiyon sunuyor oyun. Ayrıca sürekli koş zıpla ve takla at oraya buraya.

Oyunu geçen yıl indirdiğimde sürekli öldüğüm için silmiştim. Şimdi geri indirdim, bir görevde 2-3 tane robotu ındırmem lazım, ağzımı yuzumu kırıyorlar, üstelik easy seçeneğine getirdim oyunu. Zamanı yavaşlatıyorum, hassas noktasından okla vuruyorum %5 damage bile vurmuyor. İkisi gelip üstümde tepinmeye bi başlıyorlar tepki bile veremiyorum. Sonuç olarak dellenip gene sildim. Ben mi çok noobum yoksa bu oyun harbi öğrenmesi biraz zorluyor mu?
Oyunun kayıt dosyasında problem olmasın? PS5'te Jedi Survivor oynarken böyle bir şey başıma geldi. Yeni oyun açmak da durumu düzeltmediği için bulutta kayıtlı dosyayı sildim.

Geri