Kyk da oda arkadaşımın hormalasindan uyuyamıyorum kalkıp tokatlamamak için kendimi zor tutuyorum kulaklıkla müzik açtım oda yaramıyor valla çıldıracağum ya
İşte ama yapamıyom sonra idareyle uğraş çocuk gibi çünkü tam sağa sola dönüyor diyorum sustu 5 dk sonra gg
Baya komik 13 yaşındaki dostumHacı kusura bakma istemeden gülüyorum AHHAAKDKKAKAKAKSJD. Utançtan monitörü sırtladım barfix çekiyorum
İdareyle pek uğraşmak istemiyorum üniversiteyi bıraktım gidicem bir haftaya falanBenim de başıma gelmişti benzeri. İdareye git durumdan rahatsız olduğunu belirt. Arkadas umursayıp eczaneden horlamayı kesecek bir şey almadıktan sonra sana uyku yok.
Hem ortamı düşününce komiğime geldiği için hem de gece gece keyfin yerine gelir belki diye yazmıştım. Sen de üniversiteye geçtin diye kendini çok büyümüş hissetme. Tahminen ya aynı yaştayız ya da senden büyüğüm. Asıl mesela yaş değil tabi, tavrın.Baya komik 13 yaşındaki dostum
Aynn dostum üniversiteye yeni geçtim aynen komik şey seni 3. SenemHem ortamı düşününce komiğime geldiği için hem de gece gece keyfin yerine gelir belki diye yazmıştım. Sen de üniversiteye geçtin diye kendini çok büyümüş hissetme. Tahminen ya aynı yaştayız ya da senden büyüğüm. Asıl mesela yaş değil tabi, tavrın.
Üğğf. Yaşın baya geçmiş gitmiş he. Sakalların da beyazladı mı?Aynn dostum üniversiteye yeni geçtim aynen komik şey seni 3. Senem
2gibi yattım 3 30 saattir uyuyamıyorum hormalasini kestim sayesinde uykum tamamen kaçtı Instagram da geziyorum boş boş şimdi bir daha uyumayı denicemOndan önce yatsan olur gibi, çok mu geç yatıyorsun?
En son kaldırdım durtup şimdi yan yatıyor ses yokaç kulaklıkta son ses bi efkar playlist hayaller kurarak uykuya dalmaya çalış eğer sessiz hayal kurarken hala heumrage kükremesi duyuyorsan biraz mırıldanarak kimsenin duymayacağı ama kendi kulaklarının duyacağı şekilde düşün o hayalleri müzik+hayal kurma işe yarıyor genelde bir de kükremeyi çok düşünmemeye çalış.
Ya da uyandır horluyon bilader de geri yat.
Cevap vermeye deymeyecek kadar değersiz sin kendin başta aynı yastayiz diye ayak yapiyon aklinca büyüklük tasliyon sonra r yapiyon anlamadım ne şekilsin sen ?Hem ortamı düşününce komiğime geldiği için hem de gece gece keyfin yerine gelir belki diye yazmıştım. Sen de üniversiteye geçtin diye kendini çok büyümüş hissetme. Tahminen ya aynı yaştayız ya da senden büyüğüm. Asıl mesela yaş değil tabi, tavrın.