Neler Yeni

Horlama sesinden uyuyamıyorum

Can...

80+ Platinum
Kyk da oda arkadaşımın hormalasindan uyuyamıyorum kalkıp tokatlamamak için kendimi zor tutuyorum kulaklıkla müzik açtım oda yaramıyor valla çıldıracağum ya

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Benim de başıma gelmişti benzeri. İdareye git durumdan rahatsız olduğunu belirt. Arkadas umursayıp eczaneden horlamayı kesecek bir şey almadıktan sonra sana uyku yok.
İşte ama yapamıyom sonra idareyle uğraş çocuk gibi çünkü tam sağa sola dönüyor diyorum sustu 5 dk sonra gg

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Hacı kusura bakma istemeden gülüyorum AHHAAKDKKAKAKAKSJD. Utançtan monitörü sırtladım barfix çekiyorum

Can...

80+ Platinum
Hacı kusura bakma istemeden gülüyorum AHHAAKDKKAKAKAKSJD. Utançtan monitörü sırtladım barfix çekiyorum
Baya komik 13 yaşındaki dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim de başıma gelmişti benzeri. İdareye git durumdan rahatsız olduğunu belirt. Arkadas umursayıp eczaneden horlamayı kesecek bir şey almadıktan sonra sana uyku yok.
İdareyle pek uğraşmak istemiyorum üniversiteyi bıraktım gidicem bir haftaya falan

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Baya komik 13 yaşındaki dostum
Hem ortamı düşününce komiğime geldiği için hem de gece gece keyfin yerine gelir belki diye yazmıştım. Sen de üniversiteye geçtin diye kendini çok büyümüş hissetme. Tahminen ya aynı yaştayız ya da senden büyüğüm. Asıl mesela yaş değil tabi, tavrın.

Can...

80+ Platinum
Hem ortamı düşününce komiğime geldiği için hem de gece gece keyfin yerine gelir belki diye yazmıştım. Sen de üniversiteye geçtin diye kendini çok büyümüş hissetme. Tahminen ya aynı yaştayız ya da senden büyüğüm. Asıl mesela yaş değil tabi, tavrın.
Aynn dostum üniversiteye yeni geçtim aynen komik şey seni 3. Senem

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Selim
Ondan önce yatsan olur gibi, çok mu geç yatıyorsun?

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
aç kulaklıkta son ses bi efkar playlist hayaller kurarak uykuya dalmaya çalış eğer sessiz hayal kurarken hala heumrage kükremesi duyuyorsan biraz mırıldanarak kimsenin duymayacağı ama kendi kulaklarının duyacağı şekilde düşün o hayalleri müzik+hayal kurma işe yarıyor genelde bir de kükremeyi çok düşünmemeye çalış.

Ya da uyandır horluyon bilader de geri yat.

Can...

80+ Platinum
Ondan önce yatsan olur gibi, çok mu geç yatıyorsun?
2gibi yattım 3 30 saattir uyuyamıyorum hormalasini kestim sayesinde uykum tamamen kaçtı Instagram da geziyorum boş boş şimdi bir daha uyumayı denicem

aç kulaklıkta son ses bi efkar playlist hayaller kurarak uykuya dalmaya çalış eğer sessiz hayal kurarken hala heumrage kükremesi duyuyorsan biraz mırıldanarak kimsenin duymayacağı ama kendi kulaklarının duyacağı şekilde düşün o hayalleri müzik+hayal kurma işe yarıyor genelde bir de kükremeyi çok düşünmemeye çalış.

Ya da uyandır horluyon bilader de geri yat.
En son kaldırdım durtup şimdi yan yatıyor ses yok

Cevap vermeye deymeyecek kadar değersiz sin kendin başta aynı yastayiz diye ayak yapiyon aklinca büyüklük tasliyon sonra r yapiyon anlamadım ne şekilsin sen ?

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,512
İsim
Hakanbey
Bu senin için prova olsun askere gidersen şayet orada napıcaksın heleki acemi birliğinde ayak kokusu v.s hormala çok basit kalır :) bedelli yapmayacaksan bu senin için prova olabilir. Eter kokla biz öyle çözüm bulmuştuk :)

Top Bottom