Neler Yeni

Horoz lojistik hızlı mıdır?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
IKEA masa aldım. Kargoya verilmiş. Horoz Lojistik le gelecekmiş. Bu firma hızlı mı getiriyor kaç güne gelir? Tahmini tarih falan yazmıyor.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
biraz uzun sürüyor diyebiliyorum hocam

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Havayolu taşımacılığı bazen hızlı, bazen ise yavaş gelme imkanı sunar. Bunun yanı sıra havayolu taşımacılığının avantajları ve dezavantajları da bulunur. Örneğin, hava kargo ile yapılan teslimatlar, karayolu ve diğer taşıma yöntemlerine göre daha kısa sürede gerçekleştirilebilir. Bu sayede, havayolu taşımacılığında takip ve teslimat süreçleri daha etkili bir şekilde yönetilebilir. Havayolu taşımacılığının sunduğu bir diğer avantaj da hava şartlarına ve doğal afetlere karşı daha dirençli olmasıdır. Eğer daha fazla bilgi isterseniz, yazımızı okuyabilirsiniz.

Havayolu Taşımacılığı Avantajları ve Dezavantajları
Sen ne anlatıyon be abi.

PoiSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf uğurlu
IKEA masa aldım. Kargoya verilmiş. Horoz Lojistik le gelecekmiş. Bu firma hızlı mı getiriyor kaç güne gelir? Tahmini tarih falan yazmıyor.
Reis vestel serviste çalışıyordum horozun getirdiği çoğu mal hasarlı oluyor alırken adamı beklet ve harar varsa tutanak tutturarak al hızını bilemem tek parça gelmesine dua et

Peak2Core

80+
Havayolu taşımacılığı bazen hızlı, bazen ise yavaş gelme imkanı sunar. Bunun yanı sıra havayolu taşımacılığının avantajları ve dezavantajları da bulunur. Örneğin, hava kargo ile yapılan teslimatlar, karayolu ve diğer taşıma yöntemlerine göre daha kısa sürede gerçekleştirilebilir. Bu sayede, havayolu taşımacılığında takip ve teslimat süreçleri daha etkili bir şekilde yönetilebilir. Havayolu taşımacılığının sunduğu bir diğer avantaj da hava şartlarına ve doğal afetlere karşı daha dirençli olmasıdır. Eğer daha fazla bilgi isterseniz, yazımızı okuyabilirsiniz.

Havayolu Taşımacılığı Avantajları ve Dezavantajları
3232179_o7d74.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,857
Üyeler
165,895
Son üye
temel3561
Top Bottom