Neler Yeni

Hoşlandığım Kız Bana Kankacım Dedi Ne Yapmalıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Halil
git sor konuş olmazsa zorlama hiç bir süre sonra kendisi gelir zaten
Ya daha konuşacak kadar tanışmıyoruz ama çok hoşlandım kendisinden. Nasıl desem insanı kendine çeken bi yapısı var. Ama asla yüz vermiyor erkeklere de
Gereksiz ilgi vermissin kiz da sogumus seni friendzone'a almis sal bu kizi yenisine gec bundan da ders cikar sacma sapan mesajlar atma kizlara
Ya aslında doğru gereksiz oldu biraz okulda hacı abe beni neden engelledin falanmı desem
2 hafta da kızın senden hoslanmasini bekleme kız neler yapıyor ders çalışıyor hafta sonu kütüphaneye gidelim mi diye sorabilirsin seninde derslerin iyise kızın yapamadığı şeyleri anlatabilirsin böylece yakınlaşma daha hızlı olur herkese başarılar
Hoşlanmasını beklemiyorum da sadece neden engellediğini çözemedim. Dediğim gibi okulda sürekli birbirimize sataşıyoruz şaka bâbında

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Friendzone vakası sana kanka diyen kızla uğraşma.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dostum friendzone yemişsin tek çare salmak. Bu yolun dönüşü yok.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Öncelikle selamlar.

Ben 2 hafta önce bu gün yeni bir okula nakil oldum. Bu okul serüveni gayet güzel ilerliyordu. Ancak 2 haftadır bir kız sürekli benimle uğraşıyordu ama böyle nasıl desem gıcıklığına yaptığı belliydi. Bende onunla aynı şekilde uğraşıyordum. Ve bir baktım ki ondan hoşlanmaya başlamışım. Son birkaç gündür her saniye aklımdan çıkmıyor. Sürekli onu düşünüyordum. Bende ona yazmak için bahane düşünmeye başladım. Ve sonra karar verdim ki Okula yeni geldiğim için eksik defterleri ondan isteyeyim. Hemen yazdım ona ve defterleri attı falan biraz konuşmaya çalıştım. En sonunda da ders çalışmaya gitti telefonunu kapatıp.

Daha sonra sabah bende " Günaydıınn Ders çalışabildin mii " yazdım. O da nedense Evet yazdı sadece. Ben de " ne güzell " yazdım. O da " aynen ama şimdi tekrar telefonu kapatıp derse gitmem gerek " yazdı. Bende tamamdır kolay gelsinn iyi dersler yazdım. O da " Saol Kankacım Görüşürüz " yazdı. Ben de bunun üzerine "Görüşürüz " yazdım ve sohbet sonlandı. ( bu olay dün sabah oldu )

Bu olaydan sonra can sıkıntısına whats app profil fotoğrafımı biyografimi ve ismimi kaldırdım. O da engellediğimi sandı galiba ve beni engelledi. ( biraz ters bi kız inatlaşacak birisi yani " sen beni nasıl engellersin şimdi görürsün " gibisinden )

Sizce ne yapmalıyım Pazartesi günü okulda sormalı mıyım neden engellediğini. Veya da umursamıyor gibi yapıp kaçan kovalanır tarzı bir şey mi yapmalıyım.
Bak 2 seçeneğin var
ya sorarsın
ya sormazsın
sorarsan :
ya sert bir biçimde azarlar
ya seni sevdiğini söyler
ya da sevmediğini söyler.
Bu kadar

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
kız senle sevgili olmak istemiyo eğer tipine güveniyosan kızı görmemezlikten gel sonra nikah kıyarsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Halil
Ah be. Bir bidon benzin al evinin önüne güllerden "SENİ SEVİYORUM" yaz benzini de üstlerine dök ve kızı cama çağırıp yak.
Olur ondan sonra abisi beni ...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak 2 seçeneğin var
ya sorarsın
ya sormazsın
sorarsan :
ya sert bir biçimde azarlar
ya seni sevdiğini söyler
ya da sevmediğini söyler.
Bu kadar
Sert bi şekilde reddedilirim o yuzden sormam djdjddjs. ( benlik bisi deil ama kızın bu islerle arası yok ve sosyal medyasi da yok )

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Olur ondan sonra abisi beni ...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sert bi şekilde reddedilirim o yuzden sormam djdjddjs. ( benlik bisi deil ama kızın bu islerle arası yok ve sosyal medyasi da yok )
Boşver
reddedilince son değil ya.

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
Uğraşma bile garı mı yok. (!)

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Öncelikle selamlar.

Ben 2 hafta önce bu gün yeni bir okula nakil oldum. Bu okul serüveni gayet güzel ilerliyordu. Ancak 2 haftadır bir kız sürekli benimle uğraşıyordu ama böyle nasıl desem gıcıklığına yaptığı belliydi. Bende onunla aynı şekilde uğraşıyordum. Ve bir baktım ki ondan hoşlanmaya başlamışım. Son birkaç gündür her saniye aklımdan çıkmıyor. Sürekli onu düşünüyordum. Bende ona yazmak için bahane düşünmeye başladım. Ve sonra karar verdim ki Okula yeni geldiğim için eksik defterleri ondan isteyeyim. Hemen yazdım ona ve defterleri attı falan biraz konuşmaya çalıştım. En sonunda da ders çalışmaya gitti telefonunu kapatıp.

Daha sonra sabah bende " Günaydıınn Ders çalışabildin mii " yazdım. O da nedense Evet yazdı sadece. Ben de " ne güzell " yazdım. O da " aynen ama şimdi tekrar telefonu kapatıp derse gitmem gerek " yazdı. Bende tamamdır kolay gelsinn iyi dersler yazdım. O da " Saol Kankacım Görüşürüz " yazdı. Ben de bunun üzerine "Görüşürüz " yazdım ve sohbet sonlandı. ( bu olay dün sabah oldu )

Bu olaydan sonra can sıkıntısına whats app profil fotoğrafımı biyografimi ve ismimi kaldırdım. O da engellediğimi sandı galiba ve beni engelledi. ( biraz ters bi kız inatlaşacak birisi yani " sen beni nasıl engellersin şimdi görürsün " gibisinden )

Sizce ne yapmalıyım Pazartesi günü okulda sormalı mıyım neden engellediğini. Veya da umursamıyor gibi yapıp kaçan kovalanır tarzı bir şey mi yapmalıyım.
Uğraşma o iş olmaz kız açık açık belli etmiş daha ne olmasını bekliyorsun.

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
Öncelikle selamlar.

Olsun be sende ona kanka de kanka olarak geçinin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,223
Üyeler
163,444
Son üye
furkanner
Top Bottom