Hoşlanılan karşı cins ile sohbet nasıl sürdürülür

sen konuşursun kızla sonra arkadaşından fikir alırsın şöyle demiş şöyle deyim mi vs diye de eline verip al konuş demek sakıncalı bir durum
Hocam aslında öyle olmadı tamda sakıncali gene dediğiniz gibi, peki bu işe ne diyorsunuz çekingenim biraz ortamda başka arkadaşlarda olacak sanırım çekiniyor baş başa çıkmaktan

Bizim gibidik arkadaş gidip direk instagramını istemiş dediğinde ciddi misin?

Ben o arkadaşla ilişkimi keserdim. Ne kadar iyi kalpli olsa bile.
Ben birinden hoşlanayim ve başkası direkt koşup instasın alsın öyle mi?

Anlamıyorsun. O kız arkadaşına yeşil işık yakmış sana değil. :D

Bizim gibidik arkadaş gidip direk instagramını istemiş dediğinde ciddi misin?

Ben o arkadaşla ilişkimi keserdim. Ne kadar iyi kalpli olsa bile.
Ben birinden hoşlanayim ve başkası direkt koşup instasın alsın öyle mi?
Kanka ortak arkadaşımız var ondan istemiş bu çocuk istiyor diyerekten kızın yanına gidip ver instagrami dememiş adam kızın haberi yok bana verdi sanki ben istemiştim gibi anladın umarim

Usta nasıl konuşacam bilmiyom telefonda sardı gibi kafamız nötr gibide :D
Yüzyüze utanıyorsun sanırım. Hafif Alköllü içecekler varya 5% olanlar. Ondan iç öyle özgüvenin yerine gelsin dünyayı sallamayasın
Sonra öyle git görüş ama alkol aldığını farketmemelisin. Kokudan anlarsa eh işte susamıştım aldığım alkollü çıktı dersin :D
Çok az bile alkol alınca komik konuşmaya başlıyor adam.

Yüzyüze utanıyorsun sanırım. Hafif Alköllü içecekler varya 5% olanlar. Ondan iç öyle özgüvenin yerine gelsin dünyayı sallamayasın
Sonra öyle git görüş ama alkol aldığını farketmemelisin. Kokudan anlarsa eh işte susamıştım aldığım alkollü çıktı dersin :D
Çok az bile alkol alınca komik konuşmaya başlıyor adam.
Alkolü kokusundan tanıyacak birisi değil bende ağzına hiç sürmem hocam hiç içmedim bu zamana kadar :D utanıyorum baya sohbeti ha bire ben açıyorum ne diyeceğim bilmiyorum dün gece bütün sohbet açılabilecek konuları kullandım.

Geri