🔥İndirim Hot Wheels Legolar İndirimde!

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
17,033
Hepsi dip fiyat;

acura çok iyiymiş alsam mı çok arada kaldım

Camaro olanı tam almalık. :D

Ben NSX'i çıktığı gibi 3.000₺'ye almıştım, bence bu fiyatlara kesin alınabilir. Güzel model.

nsx.webp

body hazır mı geliyor bunların? technic gibi birlestırmıyoruz sanırım
Hayır hazır gelmiyor, technicler gibi birleştirmek gerekiyor. Ama hot wheels bence modele özel daha fazla parça kullanmış techniclere kıyasla, bu yüzden araç çok daha sağlam ve pek esnemiyor, daha bütün duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boyu lego technicler kadarmış ben bu kadar büyük olduklarını bilmiyodum , teşekkürler
Hocam technicler kadar büyük değiller, speed champions boylarındalar. Elimde hazırda yok ama akşam size örnek olsun diye birkaç kıyaslamalı fotoğraf atayım.

Hayır hazır gelmiyor, technicler gibi birleştirmek gerekiyor. Ama hot wheels bence modele özel daha fazla parça kullanmış techniclere kıyasla, bu yüzden araç çok daha sağlam ve pek esnemiyor, daha bütün duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam technicler kadar büyük değiller, speed champions boylarındalar. Elimde hazırda yok ama akşam size örnek olsun diye birkaç kıyaslamalı fotoğraf atayım.
Fotoğraf algımı bozmuş ortadakileri speed gibi düşündüm de 1/64 model araba sanırım ona göre düşününce kafamda oturdu

Geri