Neler Yeni

Hotspot internetimi kullanamıyorum

Croxxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Armağan
Bilgisayara hotspot ile bağlanınca interneti kullanamıyorum çözümünü bilen var mı? DNS ile alakalı bir şey söylüyor ama ne yapmam lazım bilmiyorum

RRadagast

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Keskin
Ülkemizde maalesef İnternet servis sağlayıcıları vpn bağlantılarını engelliyor, yaşadığın problem bundan kaynaklanıyor olabilir. Vpn servislerinin masaüstü uygulamaları yerine Chrome uzantılarını kurup çalıştırmayı dene ancak bu şekilde kısmi bir çözüm bulabilirsin. Çok gizli kapaklı işlerin yoksa ve masaüstü uygulaması arıyorsan WARP indirmeni öneririm. Onu da engellemeye başladılar fakat birkaç denemeden sonra bağlanabiliyorsun.

Croxxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Armağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ülkemizde maalesef İnternet servis sağlayıcıları vpn bağlantılarını engelliyor, yaşadığın problem bundan kaynaklanıyor olabilir. Vpn servislerinin masaüstü uygulamaları yerine Chrome uzantılarını kurup çalıştırmayı dene ancak bu şekilde kısmi bir çözüm bulabilirsin. Çok gizli kapaklı işlerin yoksa ve masaüstü uygulaması arıyorsan WARP indirmeni öneririm. Onu da engellemeye başladılar fakat birkaç denemeden sonra bağlanabiliyorsun.
Güncel olarak WARP kullanıyorum ama bazı uygulamalar DNS değişikliğine izin vermiyor ve WARP açıkken dns ayarlarım değiştiği için yine problem yaşıyorum bilgisayarım da vpn yok telefonumda var ama açık değil neyin sebep olduğunu anlamıyorum tam olarak nasil çözeceğim emin değilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,564
Üyeler
161,090
Son üye
MSTÇ
Top Bottom