FİYATA GÖRE TAVSİYE EDER MİSİNİZ O FİYATA NE ÖNERİRSİNİZ
bence bu model alınmalı işlemci daha güçlü gibiFİYATA GÖRE TAVSİYE EDER MİSİNİZ O FİYATA NE ÖNERİRSİNİZ
sadece işlemci gücü ile bakmayalım lenovo 14 inç tn panel geliyor hp 15,6 in ıps panelbence bu model alınmalı işlemci daha güçlü gibi
çok iyi araştırmışsınız ben o kadar detaya girmemiştimsadece işlemci gücü ile bakmayalım lenovo 14 inç tn panel geliyor hp 15,6 in ıps panel
lenovonun işlemci ile hp işlemci arasında 1.5 yıl var 5625u daha güncel o açığı kapatıyor ve klavye aydınlatma parmak izi okuyucu batarya gibi özelliklerde hp önde yanlışım varsa affola
teşekkür ederim almak şart oldu artık yılbaşı gelmeden fiyatını artırıyorlar şimdiden 11k olduçok iyi araştırmışsınız ben o kadar detaya girmemiştim
burda tek çekirdekte daha iyi çok çekirdekte geri kalıyor ama hp mantıklı bir seçim günlük kullanım açısındanAMD Ryzen 5 5625U vs Ryzen 7 5700U [cpubenchmark.net] by PassMark Software
www.cpubenchmark.net
Zaten 11k değil miyditeşekkür ederim almak şart oldu artık yılbaşı gelmeden fiyatını artırıyorlar şimdiden 11k oldu